Life&style 10. studenoga 2018.

Imamo paket za još slađi vikend

miss7.

I tebi je subota omiljeni dan u tjednu? Da, radni dani su iza nas, a novi radni tjedan još je daleko. Pa - proslavimo!

Nadamo se da ti je subota divno počela... jer mi smo spremni učiniti je još boljom. Za tebe smo pripremili predivan poklon paket koji se sastoji od dva kultna proizvoda poznatog brenda The Balm.  | Autor: miss7 miss7 Prvi proizvod, Hot mama, višenamjenski proizvod predstavlja potpunu revoluciju na području klasičnih rumenila. On je, naime, 3 u 1 - highlighter, rumenilo i sjenilo za oči u samo jednom savršeno glamuroznom vintage pakiranju. Njegova puna i postojana boja leluja na granicama koraljne i ružičaste, a za diskretan sjaj dodan je fino mljeveni, zlatni shimmer. S njim ćeš uistinu biti Hot mama!

 | Autor: miss7 miss7
Ovaj proizvod u paketu nipošto nije sam. S njim je i The Balm Brow Pow puder za obrve. Puni pigment ovog proizvoda otvara brojne mogućnosti kad je riječ o oblikovanju, definiciji i stiliziranju obrva. Izgled, dakle, može varirati od potpuno prirodnog do savršeno definiranog oblika, ovisno o jačini pritiska i količini nanesenog proizvoda. S obzirom na to da danas imaš (nadamo se!) slobodnog vremena, neće ti biti problem odvojiti minutu vremena za ovaj divni paket. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup ORI murah! (@beautypocketinside) on

Naime, sigurno već znaš za naš Value4Money beauty natječaj. Njegov je cilj izabrati proizvode koji uistinu vrijede naših novaca, a tako tešku odluku ne možemo donijeti sami. Potrebna nam je i tvoja pomoć koju, dakako, nagrađujemo! Otiđi, glasaj za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke i mi bismo te mogli iznenaditi predivnim ovim predivnim poklon paketom.  Ne zaboravi, neradni dan je sretan dan! 

 

Komentari 0