Life&style

IKEA ima novu limitiranu kolekciju - i želimo svaki komad!

U robnu kuću IKEA Zagreb stigla je nova limitirana kolekcija " B Who You Are" koja se poigrava sa prihvaćanjem sebe, bez obzira na to što drugi mislili

Joj što volimo kad nam IKEA predstavi pravu poslasticu za interijere! Stigla je limitirana kolekcija OMEDELBAR, stvorena u suradnji sa Beom Åkerlund, jednom od najpoznatijih svjetskih stilistica i dizajnerica kostima, koja je do sad radila s Madonnom, Beyoncé, Lady Gagom, Rihannom i mnogim drugim zvijezdama. U kolekciji se nalaze predmeti poput vaze u obliku staklenog šešira, jastučići u formi usnica te držač za nakit u obliku ruke - koji je napravljen tehnikom 3D-printa. Također, u ovoj kolekciji ćeš pronaći sve što ti je potrebno za čuvanje i izlaganje odjeće, modnih dodataka, ali i isticanje osobnog stila.

 | Autor: IKEA IKEA

Kolekcija OMEDELBAR sadrži 35 proizvoda koji slave individualnost i kreativnost, ujedno održavajući dizajneričinu osobnu mantru ”B. who you are” – ili u prijevodu budi što jesi. Pored crvenih detalja i pruga, važan element OMEDELBAR kolekcije je igra s dimenzijama – džepni sat pretvoren je u ogromni zidni, a slično se dogodilo i ženskom ogledalcu za šminkanje.

 | Autor: IKEA IKEA Obožavamo!

Sve se vrti oko individualnosti i kreativnosti, a ideja kolekcije je da bude zabavna, prihvatljiva i dostupna svima! „Bilo je iznimno zabavno raditi s Beom. Njena perspektiva je sasvim drukčija, ona je prava umjetnica, u svakom smislu, uvijek prepuna ideja i kreativne energije”, riječi su kojima suradnju opisuje Karin Gustavsson, kreativna voditeljica za OMEDELBAR.

 | Autor: IKEA IKEA

U kolekciji OMEDELBAR moguće je pronaći prvi masovno proizvedeni 3D-printani IKEA proizvod – mrežastu ruku koja će poslužiti za odlaganje nakita i drugih modnih dodatka. Bea je udahnula i novi život klasičnom šeširu iz „Alise u Zemlji čudesa“, koji je u njenoj interpretaciji postao vaza a moguće ga je koristiti i za odlaganje sitnica koje se nalaze u svakoj kupaonici. OMEDELBAR kutije pomoći će da linijama začinite ovo proljeće, a još je zanimljivija udobna OMEDELBAR fotelja, prava zona udobnosti. 

 | Autor: IKEA IKEA IKEA nas je osvojila ovom kolekcijom

Photo: IKEA
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hrvoje48

    Ikeina glupost stoljeca sve izgleda katastrofa kao i obicno,fuj