Life&style

IKEA ima konkurenciju: u trgovinama se pojavio još jedan set za izradu kućice od medenjaka

  • Pre-slat-ko! Uopće nas ne ometa činjenica što smo odavno punoljetni - želimo ovo!
  • Set za izradu kućice od medenjaka je tako šarem, veseo i šarmantan da budi dijete u nama
  • I ima sve, ne samo zidove i krov nego i sitne detalje, čak i crnu macu koja na krovu spava

Ma preslatko! Zašto ovo nije postojalo dok smo mi bili djeca? Pribor od kojeg možemo složiti maštovitu kućicu (kakvu se ni vještica iz Ivice i Marice ne bi sjetila napraviti), a sve uz neodoljivi miris božićnih kolača. Pa malo grickamo te fine keksiće od đumbira, a malo gradimo. Ili sagradimo, a na kraju blagdana smažemo sve.

Možda vas zanima Kućice i keksi od đumbira, rolade s bademom i slatka peciva... IKEA ponuda blagdanskih slastica je zamamna Rubrika Life&style Life&style

Uglavnom jako nas je razveselila vijest (iako više nismo mali) što se u trgovinama pojavio novi komplet za kuću od keksa i to sa svim dodatnim priborom, gumenim bombonima, perecima, pralinama za ukrašavanje iste. Proizvod je to brenda dr. Oetker na čijoj se stranici može naručiti i online, a slika na kutiji itekako je privlačna.

 | Autor: Dr. Oetker Dr. Oetker

Set za izradu kućice od medenjaka, osim što je sladak, ni ne košta puno, tek 7,96 eura. I baš je pravo osvježenje u ponudi. Naime, posljednjih smo godina kupovali sličan set samo u švedskoj kući IKEA. Njihova kućica od tijesta s đumbirom Vintersaga također nije skupa, ali je više, da tako kažemo, minimalistička. Osim keksa za gradnju kućice dobije se samo bijela šećerna pasta za iscrtavanje prozora, vrata, crijepova... po njoj.

 | Autor: Dr. Oetker Dr. Oetker

Zato je ovaj dr. Oetker set za izradu kućice pravi vatromet boja i oblika, a kućica ispadne šarena i nakićena, baš kao što Božić i mora biti. Tu su bombončićiraznih oblika, boja i okusa, pa čak i jedna čokoladna maca koja spava na krovu, a i nekoliko likova od kartona koje možemo poslagati oko kućice, da pridonesu atmosferi: Djed Mraz, snjegović, jelen... Kako ti se sviđa?

 | Autor: Dr. Oetker Dr. Oetker

Photo: Dr. Oetker

Komentari 0