Life&style

Idilična mediteranska avantura čeka vas u Opatiji

Carsko iskustvo uz Milenij Experience s pet zvjezdica

Amadria Park Hotel Milenij pruža luksuzan doživljaj odmora u raskošnom hotelu s pet zvjezdica. Smješten je u povijesnoj vili iz doba Habsburgovaca, oduševljava svojim predivnim vrtovima i omiljenom terasom sa spektakularnim pogledom na cijeli Kvarnerski zaljev.

 | Autor:

Hotel je spoj tradicije i modernog dizajna, ispunjen je detaljima i zidnim freskama koji su pomno birani kako bi se stvorila posebna atmosfera raskoši. Najviši standardni udobnosti očekuju goste u otmjeno uređenim sobama, a posebno se ističe gastronomska izvrsnost. Restoran Argonauti je fine dinning a la carte restoran s prostranom terasom s palmama. Naglasak restorana je na stvaranju izuzetnog gastronomskog iskustva uz autentične, lokalne gurmanske delicije kao što su jela s boškarinom, istarskim bijelim tartufima, svježe riblje specijalitete i škampe iz Kvarnerskog zaljeva.

 | Autor:

Caffe Wagner je najpopularnija opatijska terasa koja ima najbolji pogled na zaljev, a u impresivnom okruženju mnogi uživaju u doručku, klasičnim aperitivima, slasticama, domaćem sladoledu ili u ručno izrađenim čokoladnim pralinama vlastitog branda Milenij Choco iz tvornice čokolade hotela iz grupacije Amadria Park.

 | Autor:

Spa u hotelu Milenij nudi luksuzno iskustvo dostojno plemstva jer poštuje dugu tradiciju Opatije kao lokacije plemića i careva, a riječ je o prvom wellness centru u Hrvatskom inspiriranom životnom filozofijom carice Sisi. Fokusiran na postizanje cjelokupnog psihofizičkog balansa, unutarnjeg mira i duhovne obnove. Brojni tretmani za relaksaciju, bazen sa staklenom kupolom, relax zona s finskom saunom i turskom kupelji te opuštajućim klupama i ležajevima gostima pružaju iskustvo koje obnavlja sva osjetila i osvježava.

 | Autor:

Doživite luksuz i ugodu u hotelu Milenij uz izuzetnu uslugu i ponudu Milenij Experience uz koju je poseban odmor u Opatiji zajamčen, a svoj odmor možete odmah isplanirati i rezervirati na stranici hotela Milenij i uživati u neograničenom korištenju bazena, relax zone i saune.

Mediteranska avantura u Opatiji ponuda je koja se ne propušta i kreirana je za sve ljubitelje izvanredne gastronomije jer uključuje i večeru u 4 slijeda u restoranu Argonauti za dvije osobe.

 | Autor:

Lijepo vrijeme je idealno za provesti na moru uz fine dinning večeru i odlične tretmane u wellnessu koji relaksiraju, a ponuda uključuje i neograničeno korištenje bazena i jacuzzija. Rezervirajte svoj savršen odmor na amadriapark.com i prepustite se čarima luksuza Amadria Park Hotela Milenij.

Photo: None

Komentari 0