Life&style
Ideje za hit personalizirane poklone Ideje za hit personalizirane poklone Ideje za hit personalizirane poklone Ideje za hit personalizirane poklone Ideje za hit personalizirane poklone

Ideje za hit personalizirane poklone

Blagdansko raspoloženje uvelike je krenulo, a s njim i razmišljanje o idealnom božićnom poklonu. Što ove godine pokloniti najdražim ljudima, a da pritom budemo sigurni da će im se svidjeti? Imamo jednostavno i kreativno rješenje.

Ove godine obitelji i prijateljima poklonite najljepše uspomene u predivnim formatima. Pripremite fotografije za koje znate da će oduševiti osobu koju darivate i izradite ga u ovima predivnim formatima.

CEWE FOTOKNJIGA

 | Autor: dm.hr dm.hr

CEWE FOTOKNJIGA je poklon koji će trajati cijeli život i uvijek će podsjećati na vas. Idealan odabir za partnera, članove obitelji ili prijatelje s kojima volite putovati ili imate dosta zajedničkih uspomena. Možete birati među 9 različitih formata, 6 različitih vrsta papira, sa sjajnim efektima na koricama ili bez njih… Za koju god varijantu da se odlučite, u ruke ćete primiti visokokvalitetnu fotoknjigu koju ćete pokloniti s ponosom. Možete ju izraditi s dm fotoprogramom ili mobilnom aplikacijom. Nakon što su fotke spremne, uživat ćete u kreiranju misleći pritom na osobu za koju ju pripremate. Budite sigurni da ćete ovim poklonom izazvati najljepše emocije.

Fotokalendar

 | Autor: Ana Tolj Ana Tolj

Fotokalendar je kalendar s vašim fotografijama koji ćete izraditi brzo i jednostavno. Nakon što pripremite 13 fotografija - za svaki mjesec po jedna plus naslovnu fotografiju, odabirete željeni format i dizajn i krećete u postavljenje unaprijed pripremljenih fotografija. Savjetujemo da za svaki mjesec stavite fotografiju iz tog godišnjeg doba, npr.za ožujak stavite fotografiju iz proljetnog ambijenta, za srpanj neku s mora i slično.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Također, možete birati među raznim vrstama (zidni, stolni ili planer) i formatima, a koji god da odaberete savršeno će se uklopiti u svaki stambeni ili poslovni prostor. Fotokalendari su pokloni koje posebno obožavaju bake i djedovi, naročito ako su na njima njihova djeca i unuci, ali ni drugi članovi obitelji i prijatelji neće ostati ravnodušni pred ovim zanimljivim načinom čuvanja lijepih uspomena koji će ih pratiti kroz cijelu godinu.

Izraditi ga možete također pomoću dm fotoprograma, mobilne aplikacije ili na dm foto stranici.

Za sve ljubitelje poklona u zadnji čas:

Posjetite jednu od naših dm prodavaonica diljem Hrvatske, gdje na licu mjesta možete izraditi svoje fotografije. Instant fotografije možete staviti u okvir i za čas imate simpatični personalizirani poklon, a možete ih koristiti i kao ukras za dar ispod božićnog drvca – umjesto imena, na poklon umetnite fotografiju primatelja poklona.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Uživajte u kreiranju najosobnijih božićnih poklona!

 

Photo: dm.hr