Life&style

Idealni trening za tvoj horoskopski znak

Neka ti zvijezde pomognu da dosegneš sve svoje fitness ciljeve i postigneš formu života... jer horoskop ima odgovor na sve!

Uvijek je dobro mijenjati vrstu tjelovježbe kojom se baviš i isprobavati nove stvari - ali, sigurno postoji i neki oblik vježbanja koji savršeno odgovara baš baš tvojoj osobnosti! Otkrile smo kako pronaći najbolji mogući trening za sebe - ma naravno, pa sve je zapisano u zvijezdama. Tvoj horoskopski znak otkriva puno toga o tebi, htjela ti to priznati ili ne, stoga i ne čudi što su astrolozi i numerolozi napravili popis idealnih vježbi za svaki horoskopski znak. U nastavku saznaj koje karakteristike odgovaraju tvojem znaku - i tko zna možda pronađeš upravo savršen oblik tjelovježbe već danas. 

Ovan (21. ožujak - 20. travanj)

Neustrašivi avanturisti natjecateljskog duha trebaju trening koji će u njima zadovoljiti onu agresivnu stranu. Zato su primjerice BootCamp i CrossFit idealni za tebe! Tamo ćeš se moći dobro iznojiti te psihički i fizički ispuhati. Za sve naše Ovnice koje žele u svoju fitness rutinu uklopiti malo borilačkih vještina, predlažemo kickbox koji će te jednako umoriti i savršeno tonirati mišiće.

Bik (21. travanj - 21. svibanj)

Ovi zemljani znakovi prije svega vjeruju u miran i staložen pristup dolasku do željenih rezultata. Također, ovaj znak je poznat po izdržljivosti kao niti jedan drugi. Bikovima predlažemo satove barre-a, treninga koji se bazira na baletnim pokretima, a ideja je tijekom tjelovježbe u potpunosti izolirati mišiće i svaki posebno dovesti do točke izdržljivosti. Paralelno s tim, barre radi na ravnoteži, snazi i pravilnom držanju. 

Blizanci (22. svibanj - 20. lipanj)

Blizancima jako brzo dosadi sve što rade, prema tome treba im dobar način da razbiju monotoniju. Svaki novi trening za koji čuješ je idealan za tebe! Ples na svili, nova borilačka vještina, podvodna vožnja bicikla, trening na trampolinu - što god ti padne na pamet samo da te zabavi.

Možda vas zanima Idealan auto za tvoj horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

Rak (21. lipanj - 22. srpanj)

Mirni rakovi svakako najviše preferiraju treninge na zatvorenom. Ovaj znak najčešće bira kućne YouTube treninge, tako da u udobnosti svog doma mogu odraditi sve što treba. Za sve Račice koje ipak žele vježbati van dnevne sobe svakako predlažemo da sa sobom povedu prijateljicu koja će ih svakog dana (i treninga!)  iznova motivirati. 

Lav (23. srpanj - 22. kolovoz)

Vatrene Lavice vole biti u centru pažnje prema tome satovi grupnog vježbanja kao stvoreni su za njih! Također, za Lavove su dobre i škole trčanja zbog kojih će se htjeti dodatno nametnuti u grupi i postati "alfa trkačica".

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

Organizirane i disciplinirane Djevice trebaju dobro vođeni i strukturirani sat, poput primjerice sata vožnje bicikla ili pilatesa, na kojem će u što manje vremena napraviti što više moguće vježbi. 

Vaga (23. rujan - 22. listopad)

Ako je jedna stvar specifična za Vagu, onda je to - ravnoteža. Naravno da ovaj znak uvijek (pa i dok trenira!) želi raditi na svom balansu. Iako si vrlo vjerojatno odmah pomislila na jogu, zapravo Vagama bi ovakav tip treninga jako brzo mogao dosaditi, zbog čega je za njih idealan pilates. 

Škorpion (23. listopad - 21. studeni)

Najintenzivniji znak zodijaka svakako treba jednako intenzivnu tjelovježbu. Jedino logično za Škorpionke je - boks! Najbolji način da izbace svoju agresiju i usredotoče je na pozitivan ishod. Također, Škorpionke koje žele osloboditi svoju seksi stranu mogao bi oduševiti ples na šipci!

Možda vas zanima Horoskop na alko testu: kakav je koji znak kad popije? Rubrika Life&style Life&style

Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

Strijelci su poznati kao najbolji sportaši u zodijaku prema tome sve čega se dotaknu ide im od ruke. Bez obzira na stupanj na kojem se nalaze, Strijelci se uvijek tjeraju na više i bolje - zbog čega je vježbanje s osobnim trenerom pravi izazov za njih. Također, zabavit će ih i sve aktivnosti na otvorenom poput primjerice skijanja, planinarenja i bicikliranja.

Jarac (22. prosinac - 19. siječanj)

Imamo jednu riječ za tebe - HIIT. Jarčevi žele intenzivan trening koji će im ubrzati rad srca i utegnuti mišiće kao nikad. Njihova čelična volja i fokusiranost na cilj najbolje će se uklopiti sa jednim HIIT treningom, odnosno treningom visokog intenziteta. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Vodenjak (20. siječanj - 18. veljače)

Vodenjaci vole stalno biti okruženi ljudima prema tome aktivni satovi plesa ili cardio treninga idealni su za njih. Neće im dosaditi jer se koreografija i tempo stalno mijenjaju, a rezultata definitivno neće nedostajati. 

Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

Iako bi za ovaj vodeni znak bilo možda logično da se bavi tjelovježbom u vodi, joga će ih preokupirati mentalno i fizički te ojačati duh i tijelo. U kombinaciji s meditacijom smiriti će svoju anksioznost i postići zen stanje koje je senzualnim i osjetljivim Ribama toliko potrebno. 

 

Objavu dijeli Jenny Francis (@jennyfrancis23)

Photo: miss7

Komentari 0