Life&style
Idealan poklon za obitelj i frendove koji imaju malu bebu Idealan poklon za obitelj i frendove koji imaju malu bebu

Idealan poklon za obitelj i frendove koji imaju malu bebu

Kada idemo u posjet prijateljima ili članovima obitelji koji imaju malu bebu, najčešće dugo “važemo” opcije za najbolji poklon. Prvo nam na pamet padaju igračke, od kojih nerijetko vrlo brzo odustanemo jer većina novopečenih roditelja muku muči s količinom igračaka.

Kada idemo u posjet prijateljima ili članovima obitelji koji imaju malu bebu, najčešće dugo “važemo” opcije za najbolji poklon. Prvo nam na pamet padaju igračke, od kojih nerijetko vrlo brzo odustanemo jer većina novopečenih roditelja muku muči s količinom igračaka. Opet, znamo da, kada stigne beba s njom stiže i potreba za kupovanjem opreme, odjeće, obuće, ali i pelena i brojnih preparata prilagođenih za bebe pa u igru ulazi dm darovna kartica – kako bi novopečeni roditelji sami mogli odabrati proizvode koji će im pomoći njegovati bebu.

No, ako želite postići „wow“ efekt sa svojim poklonom, a opet želite da bude koristan – odaberite tortu od pelena.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Mala babylove torta s bazom od 46 babylove pelena dekorirana je babylove kremom protiv iritacije i crvenila, a začinjena je babylove uljem s bademom. Diči se i ukrasima od sensitive babylove vlažnih maramica. Tu su i nezaobilazan babylove sensitive puder i obruč za grickanje, kao i šampon i sapun za čistu i mirisnu bebu.

Velika torta dolazi s 92 babylove pelene, a uz sve ono što krasi malu tortu, u njoj ćete pronaći i babylove set sa četkom i češljem za kosu kao i babylove škarice za nokte.

U svom dm-u možete odabrati već pripremljenu babylove tortu ili se možete obratiti djelatnicima i naručiti malu ili veliku babylove tortu s proizvodima po Vašem izboru i napraviti u potpunosti personalizirani poklon (u obzir dolazi cijela dm-ova ponuda proizvoda).

S obzirom na to da iz higijenskih razloga i sa ciljem što bolje zaštite zdravlja kupaca i djelatnika dm trenutno ne izlaže torte od pelena u prodavaonicama, sve što trebate napraviti jest nazvati odabranu prodavaonicu dm-a te dogovoriti pripremu i preuzimanje torte. Telefonski broj svog dm-a možete potražiti na dm-ovoj internetskoj stranici: www.dm.hr/store.

Photo: dm.hr