Life&style 26. veljače 2014.

Idealan detalj za vašu kupaonicu

Dizajn i praktičnost za svačije potrebe. Uvijek pri ruci, papirnate maramice prate nas kroz život. Paketići maramica mogu se naći u mnogim džepovima i torbama. S vremenom, maramice su preselile u veće i luksuznije prostore - kutije. Osim što su praktične, s vremenom su kutije postale i pravi dekorativni elementi.

Nove Zewa papirnate maramice u atraktivno dizajniranim kutijama zadovoljit će svačije potrebe. Nadaleko su poznate po svojoj vrhunskoj kvaliteti - mekane na opip, nježne prema koži malih i velikih, a istovremo pouzdano čvrste. Svaka vrsta pomno je prilagođena određenoj skupini ljudi, bilo da se radi o članovima obitelji, ljubiteljima luksuza ili vozačima. Na vama je samo da odaberete one Zewa maramice u kutiji koje savršeno odgovaraju vašim potrebama. Veliki izbor atraktivno dizajniranih kutija koje će privlačiti pozornost gdje god ih postavili, donijet će vam još više zadovoljstva.    

Everyday

Savršene za kozmetičku uporabu i skidanje šminke. Nove Zewa Everyday maramice u kutijama dermatološki su ispitane, mekane za kožu, a istovremeno dovoljno čvrste za uklanjanje nečistoća. Dostupne u 5 kutija modernog dizajna, izgledaju dobro gdje god ih odložili.

Family

Savršene za vaše najdraže. Zewa Family maramice u kutiji odlične su kvalitete i prihvatljive cijene. Ispuhivanje nosa, čišćenje ruku, brisanje voća… ne postoji potreba unutar obitelji koju one ne mogu zadovoljiti. A novi dizajn 5 novih kutija podjednako će oduševiti djecu i roditelje. 

 | Autor:

Softis

Savršene za sve koji žele najmekše maramice. Nove 4-slojne Zewa Softis maramice u kutiji vrhunske su kvalitete, iznimne čvrstoće i nenadmašne mekoće. Prvoklasni dizajn pravi je melem za oči, dok mekoća maramice mazi vašu kožu. Dostupne su i s ugodnim mirisom.

Collection

Savršene za ljubitelje luksuza. Luksuzne Zewa Collection maramice u kutiji istaknut će se u svakom domu i dodatno naglasiti vaš profinjen ukus. U obliku kocke i s pomno dizajniranim detaljima, 3 nove kutije otmjenog izgleda nisu samo držači maramica, već pravi ukrasni predmeti.

 | Autor:

Carbox

Savršene za vaš automobil. I za kraj - jedna inovacija! Nove Zewa Carbox maramice u kutiji oduševit će mnoge vozače. Došao je kraj onim trenucima kada nemate maramicu pri ruci dok vozite. Zahvaljujući tankom obliku i dodatnom otvoru na poleđini, kutiju možete staviti ispod vjetrobranskog stakla ili u pretinac vrata. Time postaju još praktičnije!

Komentari 0