Life&style

Idealan blagdanski popust: U dm-u pronađite poklone po 30 posto nižoj cijeni

U vrijeme darivanja, kada pravim poklonom želimo razveseliti što veći broj naših najbližih, cijena nerijetko igra važnu ulogu u jednadžbi. Kako cijena ne bi bila nepoznanica, dm vas je dm odlučio razveseliti s 30 posto popusta na sve poklon-pakete, mirisne setove i odabrane igračke. Idealne poklone po sniženim cijenama pronađite u svom dm-u, dm online shopu ili ih naručite putem aplikacije Glovo.

Kreativne i edukativne igračke svake godine imaju posebno mjesto pod borom, zato vam donosimo prijedloge za poklone kojima ove godine možete uveseliti najmlađe.

Za male kreativce

Za kreativce odaberite Kumi Kreator set za izradu nakita za jednostavnu izradu narukvica i ogrlica namijenjen je djeci starijoj od osam godina. Ovaj set sadrži sve potrebno za izradu do pet narukvica i dvije ogrlice, a možete ga kupiti po sniženoj cijeni od 139,90 kuna. Po istoj cijeni možete kupiti i prijenosni pješčanik s kinetičkim pijeskom koji će oduševiti djecu od tri do deset godina jer uz njega mašta nema granica. Svidjet će se i roditeljima jer je proizveden iz prirodnog pijeska, potiče kreativnost, a još se i lako čisti.

Za buduće sveznalice

Postoji li bolji poklon od znanja? Buduće sveznalice razveselite Psićem Sveznalicom (245,90 kn) koji podučava prve riječi uz više od 75 pjesmica, zvukova i fraza. Slikovnica s brojalicama (124,90 kn) djecu podučava brojeve, slova i oblike te potiče razvoj finih motoričkih vještina, a tu je i Tablet za sveznalice (159,90 kn) - još je jedna igračka koja se prilagođava razvojnoj fazi djeteta i prati njegov napredak.

Na vama je samo da odaberete pravi poklon jer vas dm-ov blagdanski popust od 30 posto čeka pri kupnji svih poklon-paketa, mirisnih setova te odabranih igračaka. Više informacija saznajte na dm-ovoj internetskoj stranici https://www.dm.hr/poklon-paketi-516460.

Photo: dm.hr