Life&style

Iako kraljica Elizabeta ima osobnog kuhara, ne možemo zamisliti da baš nikada nije probala ovo jelo

  • Što bi sve poželjela jesti kada bi na raspolaganju imala vlastitog kuhara kao što to ima kraljica Elizabeta II? 
  • Vjerojatno bi se koji put odlučila za pizzu - jelo koje kraljica Elizabeta baš nikad nije naručila od svog kuhara
  • Na pitanje je li kraljica ikada probala ovo svima omiljeno jelo pokušala je dati i Kate Middleton

Iako na raspolaganju ima svog osobnog kuhara koji joj može pripremiti sve što poželi, izgleda kako kraljica nikad nije zahtijevala jelo koje se mnogima od nas često nalazi na meniju. Naime, bivši kraljevski kuhar Darren McGrady za američke medije progovorio je o kraljičinim prehrambenim navikama te otkrio kako Elizabeta II nikad nije poželjela da joj napravi - pizzu

Možda vas zanima Britanska kraljica u mrežastim čarapama? Provjeri kako to izgleda na ovom Instagram profilu Rubrika Stars Stars

‘’Tijekom godina svog radnog iskustva u Buckinghamskoj palači kraljica nikada nije jela pizzu.Ovo jelo nisam nikad pripremio sve dok me nisu premjestili u palaču Kensington’’, otkrio je Darren. 

Upravo je posljednje četiri godine svog staža Darren proveo u Kensingtonskoj palači gdje je kuhao za pokojnu princezu Dianu te tada mlade princa Williama i Harryja. U pripremanju hrane za dva dečka, pizza je vrlo brzo postala jedno od najpopularnijih jela s menija. 

‘’Za Williama sam stalno pravio pizzu, a u mojoj drugoj kuharici postoji i recept za pizzu s piletom pripremljenom na indijski način (tikka masala), jer princ jako voli indijsku hranu'', otkrio je Darren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s getting very competitive in the kitchen… #ABerryRoyalChristmas

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

No, kakav je zapravo kraljičin odnos prema ovom jelu popularnom diljem svijeta, ostaje prilična tajna. Naime, kada je Kate Middleton prošle godine tijekom kraljevskog angažmana s djecom izrađivala upravo pizzu, novinari su joj postavili pitanje jede li i kraljica ovo svima omiljeno jelo. 

‘’Znate, to je jako dobro pitanje. Ne znam. Kad je vidim sljedeći put, možda ću je pitati, odgovorila je tada vojvotkinja od Cambridgea. 

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Prema nekim izvorima, kraljica ima posebnu prehrambenu rutinu u kojoj se pizza jednostavno ne uklapa. 

Za doručak kraljica će navodno najradije odlučiti za čaj Earl Gray crni čaj te žitarice. Ručak i večera sastoji se od proteina i povrća, a kraljica će još pojesti i popodnevni međuobrok. No, umjesto u pizzi kraljica će radije uživati u sendviču, a omiljeni joj je s tunom i majonezom te tankim ploškama krastavaca i prstohvatom papra. 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0