Life&style

I Zara Home ima svoju božićnu kolekciju

Blagdani su svakim danom sve bliže i bliže, a naše uzbuđenje oko uređenja doma u božićnom duhu drastično je poraslo zbog ove Zarine kolekcije

Nakon Ikee, i Zara Home predstavila je svoju blagdansku kolekciju za Božić 2018.! Uvijek luksuzna i elegantna, Zara Home svoje poklonike oduševila je i ove sezone. Klasičnu crvenu blagdansku boju ove je godine Zara zamijenila njenom zagasitijom verzijom pa je tako bordo crvena nijansa koja je obilježila Božić Zarinim očima. 

 | Autor: Zara Home Zara Home

Možda vas zanima Kuglice za bor punjene džinom? Kupujemo odmah! Rubrika Life&style Life&style

Osim klasičnim blagdanskih ukrasa, u kolekciji se nalazi i posuđe, jastuci i posteljine bogate tamno crvene nijanse koja već na prvi pogled odiše luksuzom.

 | Autor: Zara Home Zara Home

Svoju božićnu kolekciju Zara Home podijelila je na četiri dijela, odnosno četiri stila - što znači da se može pronaći ponešto za svačije uređenje. Osim klasičnog, tu je i nordijski, suvremeni te sofisticirani stil, ali i kutak za klince. 

 | Autor: Zara Home Zara Home Dječja linija

Možda vas zanima Trk u IKEU - stigla je božićna kolekcija! Rubrika Life&style Life&style

Iako u kolekciji prevladava crvena boja, Zara je mislila na zlatne detalje. Svijećnjaci, ukrasno posuđe i dekor za zid u zlatnim tonovima savršeno će se uklopiti u blagdansko uređenje, a tvoji gosti neće htjeti otići kada im serviraš kavu pod imelom. 

 | Autor: Zara Home Zara Home

Sve što nam treba za ultimativni blagdanski party, ali i za stvaranje udobnog kutka u domu gdje ćemo provesti hladne zimske dane, mi smo pronašli u Zari Home. Božić će stići brže nego što mislimo, a malo inspiracije nikada nikome nije škodilo...

 | Autor: Zara Home Zara Home

Photo: Zara Home

Komentari 0