Life&style

I on voli čokoladu - kakav će partner biti?

Može li tvoja - i njegova - omiljena vrsta čokolade pokazati koji će ti muškarac biti idealan partner? Zamisli, može.

Čokolada, ti i on... Nezamislivo blaženstvo. Treba li razmišljati dalje od toga da ćete ako on voli mliječnu, a ti crnu čokoladu jednostavno kupovati obje (i dalje krasti jedno od drugoga)? Izgleda da da...

- Mnogi se čude kad čuju da izbor čokolade odaje mnoge karakterne crte kojih možda ni sami nisu svjesni - kaže Juliet Boghossian, psihologinja i stručnjakinja za hranu koja vodi portal Food-ology, koja napominje kako je omiljeni čokoladni okus i odličan (slatki) putokaz za odabir partnera. Zato čitaj dalje da doznaš nešto o sebi, kao i o tome kamo te tvoj potencijalni partner treba odvesti na dejt.

via GIPHY

Najdraža ti je... mliječna čokolada:

Osobnost: Ti si tradicionalna, srdačna, otvorena, pristupačna i odgovorna osoba. Trebaju ti ravnoteža, mir i stabilnost.

Idealni izlazak: Najviše voliš pomalo staromodno udvaranje. Večera i kino savršeni su odabir, a još ako sjednete u tvoj omiljeni restoran gdje tebe ili njega znaju po imenu, bit ćeš u svojem elementu.

Idealan partner: Suprotnosti se privlače. Najbolje ti pristaju ljubitelji bijele i tamne čokolade. Muškarac koji voli bijelu čokoladu potaknut će te da više uživaš u životu i da ne shvaćaš sve preozbiljno. Ljubitelj tamne čokolade ohrabrit će te pak da budeš smjelija i da se tu i tamo upustiš u rizik - promišljeno, ali ipak.

Možda vas zanima Kako ćeš provjeriti je li on savršen za tebe? Imamo formulu Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Getty Images Getty Images

Najdraža ti je... bijela čokolada:

Osobnost: Ti si vedri duh, razigrana i slobodna narav, često duša i srce zabave. Koketna si, impulzivna, velikodušna, topla i nikad ne sudiš drugima.

Idealan izlazak: Ne voliš mirno sjediti. Za tebe je idealan odabir neka zabavna i izazovna aktivnost kao što je snowboard, jedrenje, rolanje, duga šetnja uz rijeku ili igra na ljuljačkama u parku. Voliš zaboraviti dnevne obaveze i prepustiti se trenutku.

Idealan partner: Možeš se prilagoditi i složiti sa sva tri tipa ljubitelja čokolade, ali za tebe je ipak pravi izbor onaj netko tko voli mliječnu čokoladu jer će on biti smirujuća protuteža tvojim katkad ludim zamislima.

via GIPHY

Najdraža ti je... tamna čokolada:

Osobnost: Ti si nestašna igračica, neuhvatljiva i u svojem filmu, ali puna strasti, široke ruke, izbirljiva i često zagonetna. Voliš reći ono što misliš, bez dlake na jeziku, poštena si i iskrena do srži, znaš brzo u glavi obraditi podatke, procijeniti situaciju i onda se ipak upustiti u rizik.

Idealan izlazak: Tebi je potreban ravnopravan partner koji te može pratiti u energiji i tempu. Izlazak tvojih snova jedinstven je i maštovit, bilo da je riječ o pustolovnom izletu poput safarija, ekskluzivnoj večeri u restoranu s pet zvjezdica ili čudesnom umjetničkom doživljaju u kazalištu ili na koncertu.

Idealan partner: Ti sama najbolje se poznaješ i znaš da ćeš procvasti s muškarcem koji ti je ravan po osobnosti, strasti i ambicijama. Zato se drži onih koji kao i ti vole tamnu čokoladu.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0