Life&style

I mi bismo rado bile ovako mišićave i zgodne sa 61 kao ova šesterostruka baka

  • Nikad nije kasno za vježbanje i bodybuilding, a pokazala nam je to i super fit baka
  • Lynda ima 61 godinu i tijelo kojeg bi se mogle posramiti i mlade djevojke
  • Svojim primjerom želi inspirirati druge, a kad vidiš fotke - sve će ti biti jasno!

Super jaka baka, s mišićavim rukama i six-packom kojeg bi se mogle posramiti i tri puta mlađe žene. Njezino je ime Lynda Jager i ova 61-godišnjakinja želi pokazati svima da ne postoje godine u kojima je prekasno biti fit.

Ona je baka šestero unučadi, a radi kao referentica u zdravstvu, ali ona je ujedno i osobna trenerica. Istovremeno je pravi primjer bodybuildinga!

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Vježbati je počela još u svojim dvadesetima, ali je u teretanu krenula tek kasnije, u tridesetima, kad je skupila dovoljno hrabrosti. Upravo se tamo prvi put zainteresirala za bodybuilding - počela je dizati utege i ubrzo je to preraslo u pravu ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Jager/ Timeless Fitness (@lyndajager) on

Njezin 55-godišnji suprug, Mark, pružio joj je veliku podršku i započela je sa svojom omiljenom aktivnošću. Ipak, trebalo joj je još 20 godina da se osjeća dovoljno samouvjerenom i počne se natjecati, u 51. godini. Tako zadnjih 10 godina Lynda živi svoju strast. Danas je ona peterostruka šampionka i svojim primjerom želi inspirirati druge. Njezino tijelo izgleda besprijekorno, ali titula najseksi bake na svijetu ipak je pripala fit instruktorici joge, Alice Vasquez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Jager/ Timeless Fitness (@lyndajager) on

Međutim, Lynda ionako već ima hrpu obožavatelja. "Moj suprug obožava kako izgledam. Zna da me mnogi muškarci gledaju s divljenjem i da me komentiraju, ali mu ne smeta. Ima povjerenja u našu vezu. Ako je riječ o neželjenoj pažnji, ostavlja meni da to riješim. Mislim da flertaju sa mnom dok ne znaju da je on u prostoriji, a čim shvate da je on moj suprug brzo prestanu", rekla je Lynda koja se s Markom vjenčala prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Jager/ Timeless Fitness (@lyndajager) on

Kad je pak riječ o natjecanjima, ova je fit baka u početku željela odustati. "Prvi put kad sam stupila na pozornicu mislila sam da ću se onesvijestiti i gotovo da nisam nastavila. Cura iza mene zapravo me je malo "pogurnula". Nakon toga jedva sam čekala to ponovno učiniti jer sam napokon imala povjerenja u sebe", prisjetila se.

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

Lynda u svojim tridesetima nije vjerovala u svoje tijelo niti u to da ga može promijeniti. "Tijekom godina počela sam ipak vjerovati u sebe i moje su sramežljivost i tjeskoba nestajale", rekla je. U početku je svoje mišiće skrivala kako bi izbjegla komentare, ali otada je prošlo puno vremena. A na komentare se ne obazire niti još jedna cool bakica, koja muškarce traži na Tinderu. Riječ je cool 82-godišnjoj Hattie Retroage o kojoj smo nedavno pisali.

"Danas svi znaju da su mišići na ženama zapravo zdravi. I moguće je biti fit u životu, bez boli, dijeta ili droga", zaključila je Lynda koja svoje iskustvo i znanje dijeli s drugima kako bi ih potaknula da se maknu od svog kauča i mobitela. "Sve počinje u umu, ali nastavlja se u srcu. Samo trebaš vjerovati u sebe", poručila je ova fit baka.

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0