Life&style

I King ima novi okus! Zašto je luđi od svih dosad?

Ledo King Experience, novi je kraljevski okus sladoleda King koji jedva čekamo probati! Zašto je poseban? Jer u sebi ima slatko "jezerce" kreme od pistacije...

Zaljubljenici u sladoled neka budu u niskom startu jer ovo slatko savršenstvonadomak je ruke. Ledo je za ovo ljeto pripremio novu kreaciju iz obitelji King, King Experience, kremasti sladoled okusa lješnjaka i pistacije s finom tekućom (!) jezgrom od pistacije. Uz to, ovaj novi King ima čak dva preljeva. Prvi sloj je preljev od pistacije (jer nikad dosta pistacije, zar ne), na koji ide još jedan fini preljev. Pitaš se koji? Bogati čokoladni preljev s komadićima lješnjaka, koji svojom hrskavošću čini suprotnost kremastom sladoledu. Ovo luksuzno pakiranje zelene boje daje naslutiti da je riječ o pravoj slatkoj deliciji. Preslatko!

Možda vas zanima Želimo ga odmah sada! Stiže Macho od bijele čokolade! Rubrika Life&style Life&style

Ako si jedna od onih koja nije fan mliječne ili tamne čokolade, moramo te podsjetiti da je na tržište došao i Macho od bijele čokolade. Radi se o ukusnoj deliciji koja i u svojoj unutrašnjosti i na hrskavom preljevu ima dominantan okus bijele čokolade. Ako se nas pita, morat ćemo degustirati oba sladoleda i donijeti konačan sud. Slažeš se? 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0