Life&style

I danas imamo genijalan poklon za tebe: Osvoji Tommy poklon karticu od 100 €!

  • Već danima slavimo Dan žena nagradnim natječajima u kojima poklanjamo super nagrade, a isti plan imamo i danas - #jersinajbolja
  • Znamo koliko nas žene uveseljava šoping, a posebno kada je besplatan - i zato danas jednoj čitateljici u suradnji s trgovačkim lancem Tommy darujemo poklon karticu u vrijednosti 100 €
  • Poklon karticu možeš iskoristiti u bilo kojoj Tommy poslovnici, točnije na 226 prodajnih mjesta u zemlji, a ukoliko želiš ti biti ta koja će je osvojiti, posjeti miss7 profil na Instagramu i uključi se u nagradni natječaj

Malo je vjerojatno da ćemo tijekom boravka na moru zaobići šoping u Tommyju. Omiljena je to destinacija svih Dalmatinaca, ali i kontinentalaca, što pokazuje i statistika. Trgovački lanac Tommy pozicionirao se kao maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji i 6. trgovački lanac u RH s kontinuiranim rastom tržišnog udjela. 

Osim povjerenja kupaca, Tommy je stekao i povjerenje svojih zaposlenika, izgradivši poziciju jednog od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu. Od čak 4300 zaposlenika, većinski dio čine upravo žene.

 | Autor: Tommy Tommy

'Iznimno smo ponosni što Tommy tim čini gotovo 80% žena koje marljivim radom svakoga dana doprinose zadovoljstvu naših kupaca i uspješnom razvoju naše kompanije, što za nas čini ovaj dan posebno važnim', poručili su iz Tommyja povodom Dana žena.

Ženama je njihov dan Tommy odlučio čestitati na originalan način - udružio je snage s miss7 i 'Sretan Dan žena' poručio velikim nagradnim natječajem koji traje 24 sata, a u kojem možeš osvojiti Tommy poklon karticu u vrijednosti 100 €!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Zvuči kao odlična prilika da napuniš košaricu delicijama s potpisom Tommy robnih marki? Sve što trebaš napraviti da bi osvojila Tommy poklon karticu od 100 € je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @tommyprodavaonice, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti jednu ženu u svom životu - prijateljicu, sestru, mamu, kolegicu, tetu - onu koja je za tebe najbolja!

Nagradni natječaj na Instagramu traje do petka, 10. ožujka 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Marko Grubišić