Life&style
Serija 'Fraiser'

Humoristična serija 'Frasier' se vraća nakon 30 godina: epizode stižu u listopadu, a glumi i Rodney iz 'Mućki'

  • Na veliku radost ljubitelja humorističnih serija, legendarni 'Frasier' dobiva novu sezonu
  • Deset novih epizoda počinje s emitiranjem u listopadu na Paramount+ streaming servisu
  • Mijenja se mjesto radnje serije, ali i glumačka postava…

Gotovo točno 30 godina nakon premijere serije, 'Frasier' se vraća na ekrane u listopadu. Oživljavanje popularne humorističke serije kreće 13. listopada na Paramount+ streaming servisu, kako je najavljeno u priopćenju za javnost, a prikazat će se dvije epizode. Preostalih osam epizoda pojavljivat će se na tjednoj bazi. Kratki teaser trailer prikazao je atmosferu u povratku kultne serije.

Evo o čemu je riječ u novoj sezoni

Glavni lik Frasier Crane (Kelsey Grammer) u novim se epizodama seli iz Seattlea u Boston. Ondje terapeut i radijski voditelj započinje 'sljedeće poglavlje svog života', kako kaže službeni sinopsis. Frasier prihvaća 'nove izazove', gradi nove odnose i želi 'ispuniti stare snove'. U nekim će se slučajevima nova sezona odigravati i u sveučilišnom okruženju.

Bijeli lotos Možda vas zanima Potvrđena je nova lokacija za 3. sezonu serije 'Bijeli lotos', obožavatelji su oduševljeni Rubrika Life&style Life&style

Od originalne postave vraća se samo Kelsey Grammer

Promjena mjesta već ukazuje na velike promjene. Glumci i zvijezde serije John Mahoney (1940.-2018.) i David Hyde Pierce (64) više nisu u seriji. Mahoney, koji je glumio Frasierova oca Martina Cranea, preminuo je 2018. godine. Pierce, koji je glumio Nilesa Cranea, brata glavnog lika, odlučio je da se neće vratiti. „Ne osjećam se kao da se mogu bilo što novo dodati dodati ovom liku. Volim ove likove, ali mi ne nedostaju“, rekao je u jedom intervjuu. Međutim, Pierce nije isključio povratak za kraće epizodne nastupe.

Međutim, Frasierova bivša žena iz Bostona, dr. Lilith Sternin (Bebe Neuwirth), trebala bi se pojaviti u nekoj od novih 10 epizoda serije kao gošća. Pridošlice su Jack Cutmore-Scott kao Frasierov sin Freddy, Nicholas Lyndhurst (Rodney iz 'Mućki'!), kao njegov stari prijatelj s fakulteta Alan, koji je sada sveučilišni profesor, te Toks Olagundoye kao Alanov kolega i voditelj Odsjeka za psihologiju na Sveučilištu Olivia.

Impresivni Emmy rekord

S ukupno 37 osvojenih Emmyja (uz 107 nominacija), 'Frasier' je dugo bila serija s najviše Emmyja. 'Igra prijestolja' nadmašila je taj rekord 2016. godine, ali 'Fraiser' još uvijek drži rekord za najviše osvojenih Emmyja za humorističnu seriju.

'Dobar, bolji, najbolji… britanski slastičar' Možda vas zanima Kolačoljupci, pozor! Stiže nova sezona realityja 'Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar'. Evo što znamo Rubrika Life&style Life&style
Photo: Paramount +
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    legende
Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450