Life&style

Huawei P9 Blue kao nezaobilazni modni detalj

Teško je pronaći mobitel koji se uklapa u gotovo svaki modni stil i kojeg se može uskladiti s dnevnim i večernjim kombinacijama, a da pritom zadovoljava sve potrebe korisnika

Huawei P9 Blue, najnovije izdanje pametnog telefona iz P9 obitelji koji je od svog predstavljanja postao hit na mnogim svjetskim tržištima, svojom jednostavnošću, predivnim dizajnom i intenzivnoj plavoj boji, namijenjen je svima koji se žele istaknuti, a pritom zadržati svoju osobnost. Skladan spoj dizajna i tehnologije omogućuje svim ljubiteljima svijeta mode, stila i umjetnosti da istovremeno prate i postavljaju najnovije trendove. Nova boja ovog modela, inspirirana zaigranošću pop-arta, prikazuje strast i glamur svijeta mode.

 | Autor: Huawei Huawei Osim što sadrži mnoge napredne značajke poput dvostruke kamere, dugotrajne baterije i podrške za brzo punjenje, osvojit će vas svojim elegantnim dizajnom te postati nezaobilazan dio vašeg modnog izričaja – on jednostavno ide uz sve i s njime zasigurno nećete proći nezamijećeno.

Imali smo priliku isprobati ovaj uistinu sjajan pametni telefon, a ono što ga čini posebnim je njegova izvrsna dvostruka kamera razvijena u suradnji s legendarnom Leicom koja omogućuje da svaka snimljena fotografija ispadne poput profesionalne. Ona omogućuje hvatanje više svjetlosti i osigurava fotografije izuzetne kvalitete, a uz njezine dodatne značajke i uz pomoć Pro moda, svatko može snimati fotografije najviše kvalitete. I prednja kamera, posebno važna za sve ljubitelje selfija, omogućuje snimanje izvrsnih slika koje će vam pomoći da prikupite i mnogo lajkova svojih prijatelja na društvenim mrežama.

 | Autor: Huawei Huawei

Kvaliteta fotografija nas je naprosto oduševila, kako onih u boji, tako i onih crno-bijelih. Tajna se krije u posebnom monokromatskom senzoru kojim je kamera Huaweija P9 Blue opremljena, a koji omogućuje snimanje crno-bijelih fotografija s visokom razinom detalja. No, on pomaže i kod snimanja standardnih fotografija u boji, a osigurava i izvrsne fotke i kod slabog osvjetljenja. Kako to izgleda u stvarnosti, pogledajte u fotogaleriji, a svakako pogledajte i video s poznatom mladom fotografkinjom Dorom Barker koja je isto imala priliku isprobati novi Huawei P9 Blue.

Još jedna značajka koja ovaj pametni telefon čini posebnim je, a koja nas je posebno oduševila je i napredan čitač otiska prstiju koji omogućuje još višu razinu sigurnosti, a koristan je alat za upravljanje i nekim drugim funkcijama telefona poput „okidanja“ kamere, pregledavanja fotografija u galeriji i dr. Uz to, Huawei P9 Blue podržava i brzo punjenje, tako da u svega pola sata možete napuniti možete napuniti pola kapaciteta baterije, a svega 10 minuta punjenja dovoljno je za 3-4 sata razgovora putem GSM mreže.

Stoga, neka Huawei P9 Blue postane dio vašeg svakodnevnog modnog stila s kojim nećete proći nezamijećeno, a svaki poseban trenutak bit će ovjekovječen i sigurno spremljen kako biste ga svaki puta što vjernije iznova proživjeli, ali i podijelili sa svojim prijateljima putem društvenih mreža.

Photo: Huawei

Komentari 0