Life&style

Hrvatski brend dizajnerskog namještaja predstavio kolekciju modularnog namještaja

  • Dizajnerski tim višestruko nagrađivanog hrvatskog brenda dizajnerskog namještaja Nunc je u zagrebačkom showroomu predstavio novu uredsku kolekciju i obilježio godinu dana od otvorenja  showrooma
  • Za namještaj kažu da je interpretacija mješavine srednjoeuropskog i mediteranskog kulturnog nasljeđa
  • U protekloj godini otvoren je i istraživačko-razvojni centar Nunc u sklopu kojeg se kontinuirano radi na razvoju novih proizvoda.

U prostoriji zagrebačkog showrooma, dizajnerski je tim hrvatskog brenda namještaja Nunc, na čelu s art direktorom Nikolom Radeljkovićem, predstavio office kolekciju. Kolekcija je modularna i lako prilagodljiva, te se lako uklapa u klasični, ali i u home office prostor.

U sklopu uredske kolekcije istaknuli su Ala office stolove, uredsku stolicu Svib, uredsku fotelju Ruvo, (rad dizajnera Vladimira Madunića) i Ala table divider, koji su dizajnirali dizajneri iz Studija RU:T. specijalizirani za produkt dizajn s fokusom na praktična i održiva rješenja.

 | Autor: Vanja Babić Vanja Babić

Nikola Radeljković izjavio je kako pokretanje novog branda u godini koju su obilježili potresi i pandemija je posebno riskantno i neizvjesno te smatra kako jedino duboko uvjerenje da se radi ispravno, dugoročno održivo i društveno korisno može pogoniti kolektivni projekt ovih razmjera. 

 | Autor: Vanja Babić Vanja Babić Među novim proizvodima i, već sada izuzetno uspješnim, je komoda Aman Taman, prikladna, kako za uređenje interijera u kojem živimo, tako i za home office ili za uredski interijer. Komoda je dobitnik nagrade EPDA (European Product Design Award) u kategoriji Home Interior Products, a osvojila je i 3. mjesto na Zagreb Design Week Awards.

 | Autor: Vanja Babić Vanja Babić

Kompletan razvoj i proizvodnja ovog višestruko nagrađivanog hrvatskog branda dizajnerskog namještaja nalaze se u Đakovu gdje je u protekloj godini otvoren i istraživačko-razvojni centar Nunc u sklopu kojeg se kontinuirano radi na razvoju novih proizvoda.

Photo: Vanja Babić

Komentari 0