Life&style

Hrvatska vodi u novoj bitci za Eiffelov toranj!

Kada je u pitanju aktualno Europsko prvenstvo, osim na nogometnom terenu, žestoka se borba vodi i u virtualnom svijetu, a nagrada je veličanstvena - Eiffelov toranj može zasjati i u našim bojama.

Navijači svih zemalja sudionica Europskog prvenstva 2016. vode opasnu bitku hashtagovima.

Naime, kako bi najpoznatiji simbol Pariza i Francuske, Eiffelov toranj, bar na trenutak zasjao u bojama pojedine reprezentacije potrebno je na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter) neumorno upisivati hashtag sastavljen od tri ključna slova. U našem slučaju, riječ je o hashtagu #CRO.

Iako nam je u petak za dlaku promakla pobjeda, danas imamo novu priliku! A kako stvari stoje, Eiffelov toranj će večaras zasjati u našim bojama. Naime, trenutno se nalazimo na prvom mjestu s 30,8% posto najstrastvenijih online navijača, a od upornih Turaka, koji se nalaze na drugom mjestu, nas dijeli uvjerljvih 10 posto!

 | Autor: arhiva arhiva

Podsjetimo, za trend koji je zaludio sve koji prate europsko prvenstvo zadužena je kampanja francuskog telekom operatera Orange, Uefe i Grada Pariza nazvana Show Your Support, koja poziva navijače da i na ovaj način pokažu svoju pripadnost reprezentaciji na društvenim mrežama.

Ako vas zanima trenutni poredak ili pak u čijim je bojama simbol Francuske svijetlio proteklih dana, posjetite službenu stranicu kampanje 'Show Your Support' i ne zaboravite na hashatag #CRO! :)

Photo: arhiva

Komentari 0