Life&style
Tabushi namještaj

Hrvatska tvrtka Tabushi proizvodi namještaj inspiriran sushijem, a komadi izgledaju neodoljivo

  • Tabushi namještaj idealan je za sve koji u svojem interijeru žele nešto drugačije i posebnije komade namještaja koji će savršeno podići prostor
  • Namještaj Tabushi vizualno je inspiriran raznim oblicima sushija i raznim bojama koje ga čine upečatljivim u svakom okruženju
  • Ovi razigrani komadi namještaja u mnoštvu boja sigurno će i u tvoj dom unijeti dozu zabave, a Tabushi showroom možeš posjetiti u Vlaškoj 117!

Zanimljiv i neobičan namještaj uvijek je tražen jer u svaki životni prostor donosi razigranost i posebnost u uređenju. Ako si ljubiteljica posebno upečatljivog namještaja koji će se isticati u tvojem životnom prostoru, a uz to obožavaš i sushi, namještaj brenda Tabushi mogao bi biti pravi za tebe! Tabushi je hrvatski brend namještaja pokrenut 2016 kao inovativna i zabavna poslovna avantura glavne dizajnerice brenda, Lidije Mikluš. 

Tabushi namještaj | Autor: Instagram @tabushi_co Instagram @tabushi_co Tabushi namještaj

Namještaj ovog brenda šalje poruku o „zabavi na vlastiti način“, odnosno uređenju prostora s Tabushi namještajem baš po tvojem ukusu!

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

I samo ime brenda zanimljiv je spoj dviju riječi, tabouret i sushi, iz kojih je nastao Tabushi. Priča brenda zapravo je inspirirana ovom tradicionalnom japanskom hranom te raznim oblicima i bojama hrane u kojima sushi dolazi. 

Tabushi namještaj | Autor: Instagram @tabushi_co Instagram @tabushi_co Tabushi namještaj

Taburei sa spremištima, taburei za djecu i barske stolice samo su neki od modela koje možeš pronaći u Tabushi ponudi te ih izabrati da savršeno nadopune tvoj životni prostor. Modeli namještaja dolaze u osam boja od kojih možeš odabrati nijansu koja ti se najviše sviđa! 

Najbolje linije namještaja i dekoracija slavnih osoba Možda vas zanima 9 slavnih osoba koje imaju svoje linije namještaja i dekoracija za dom Rubrika Life&style Life&style

Ovaj šarmantni i upečatljiv namještaj svakako će se istaknuti, a uz to je i praktičan te multifunkcionalan, budući da modeli poput primjerice, Tabushi Combo taburea u sebi imaju i spremište za manje predmete, u koje možeš na brzinu pospremiti sitnice i očistiti prostoriju u tren oka! Tabushi Combo na tabushi.co možeš naručiti po cijeni od 228 eura.

Tabushi namještaj | Autor: Instagram @tabushi_co Instagram @tabushi_co Tabushi Combo taburei

Uz modele namještaja, Tabushi ima i liniju dodataka, u koju spada Tabushi Bag Lili. Tabushi torba Lili u obliku rolice sushija dolazi u sedam boja i na tabushi.co možeš ju pronaći po cijeni od 115 eura. Torbu Lili možeš iskoristiti za niz aktivnosti, od šetnje ili kupovine do odlaska u teretanu!

Tabushi namještaj | Autor: Instagram @tabushi_co Instagram @tabushi_co Tabushi torba Lili i naslonjač Ginger

 

Posebnost ovog brenda prepoznaje sve više ljudi, a svi razvoj svih dizajna i proizvodnja odvijaju se u Zagrebu. Udoban Tabushi showroom možeš posjetiti u Vlaškoj ulici 117.

uređenje vanjskog prostora Možda vas zanima Pinterest otkriva: topli, sunčani tonovi najtraženiji su među bojama vrtnog namještaja ove sezone Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @tabushi_co

Komentari 0