Life&style

Hot kalendar stvoren ZA žene. Želiš li ga?

Uh, konačno jedan kalendar za nas! S razgolićenim frajerom u intrigantnim pozama

Čemu na kraju svake godine pisati o novom Pirellijevom kalendaru? Mislim, cure su zgodne i seksi, ali... osim što je to već sto puta viđeno, još je namijenjeno prvenstveno muškarcima. A mi žene? E, pa nas je na kraju godine razveselio jedan sasvim, sasvim drukčiji kalendar... Ako ga objesiš na zid, vjerojatno će ti tijekom cijele iduće godine mamiti osmijeh na lice. Kao prvo, model je muškarac, kao drugo, sasvim običan muškarac, prosječna izgleda i s malo previše trbuha (onakav kakvog imamo doma), Amerikanci bi rekli "dad bod" - s tijelom tate. 

Prosinac  | Autor: GT Photography GT Photography

Ovu zabavu priredila nam je Gayla Thompson, fotografkinja i mama iz američkog Nashvillea koja je izdala doista ludi novi kalendar za 2018, a na slikama je njezin suprug Ryan. Na kalendaru koji je nazvala Dudeoir 2018, Ryan je snimljen u izazovnim pozama koje dočaravaju različite mjesece u godini. 

Gayla, inače vlasnica GT Photography odlučila se snimiti kalendar nakon što su neke druge njezine fotografije postale viralni hit. Naime, prošli je mjesec snimila je muža kako se slaveću dolazak jeseni valja uokolo s bundevama raznih veličina, katkad isto gol, a bundeva skriva kritične dijelove. Stavila je fotke na svoj Facebook i Instagram i fotke su postale veliki hit.

U jednom je intervjuu Gayla objasnila da je to "nešto što ona i muž rade iz zabave", a napomenula je (za one kojima Ryan nije po ukusu) da uskoro stižu i novi Dudeoir kalendari, s različitim muškarcima. Evo, jednog sirenca, na primjer...

 

It's me, MerMario! #ikillme #dudeoir #merbear #beardsofinstagram #backhaironfleek

A post shared by Elyse Coursen (@elysescoursen) on

Kojima ni to nije zadovoljavajuće, molimo, fotić u ruke, staviti svog Branka ili Tomicu pred bor u boksericama pa da vidimo...

Inače, 2018 Dudeoir Calendar je dostupan na https://www.etsy.com/search?q=dudeoir+calendar za 29.99 američkih dolara - a taman je dovoljno vremena da ga naručiš za poklon frendici. Ili sebi? Zabavljat će te cijelu iduću godinu.

Siječanj

 | Autor: GT Photography GT Photography

Veljača  | Autor: GT Photography GT Photography

Ožujak

 | Autor: GT Photography GT Photography

Kolovoz

 | Autor: GT Photography GT Photography

Studeni  | Autor: GT Photography GT Photography

 

Photo: GT Photography
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bibi

    super je