Life&style

Horoskop: Ovo je praznična zabava najbolja za tvoj znak

Ako još nisi odlučila kako provesti Praznik rada, ovaj zabavni horoskop će ti možda olakšati odabir

Ribe će pisati pjesme, Lavovi će se izležavati i glumiti da su beauty salonu, dok će Jarci krenuti na još jedno osvajanje planine... Da se odmah ogradimo, ne moraš ovaj horoskop shvatiti previše ozbiljno, ali sigurni smo da ćemo te dobro nasmijati!

Jarac
Naporno radiš cijele godine. Na prvom mjestu su ti uvijek poslovne obaveze iako imaš urođenu obiteljsku crtu. Voliš provoditi vrijeme sa svojom obitelji i dragim ljudima, no ne na nekom tipičnom obiteljskom ručku. Možda tvoji bliži neće biti oduševljeni idejom, ali ti si im već organizirala planinarenje po Velebitu ili rafting na Mrežnici.

Vodenjak
Svi Vodenjaci su poznati po svojim liberalnim stavovima, prihvaćanju različitosti, a imaju jednu vrlinu koju mnogi smatraju manom - previše se trude biti drugačiji od drugih. Zato su Vodenjaci svoje planove za 1. svibnja počeli pomno planirati početkom travnja. Saznali su za eko-akciju čišćenja otoka Silba i već su se prijavili. Samo da im i to brzo ne dosadi...

Ribe
Osobe rođene u ovom pomalo kaotičnom znaku svoj će neradni dan posvetiti ponekad uspavanoj kreativnosti. Empatične Ribe će tako konačno uglazbiti pjesmu na kojoj rade već nekoliko mjeseci ili će otići na večer argentinskog plesa. Možda će si isplesti neki ljetni pončo?

Ovan
Tradicionalno kuhanje graha ili roštilj? Sve može Ovnica jesti, ali je isto tako otvorena prema novim stvarima. Pojest će i nešto tipično, ali će radije s društvom otići u neki zanimljivi restoran. Možda libanonski? Ili im je to predosadno? Možda neka vijetnamska kuhinja? Samo da nije obično!

Bik
Došli smo konačno do znaka koji voli roštilj! Vrlina Bikova je što su jako strpljivi, pa nije ni čudo da će stajati satima ispred roštilja i okretati turu ražnjića, ćevapa, pljeskavica, pa onda opet nekog povrća i tako redom... Bitno je imati prijateljicu rođenu u ovom znaku, jer je to sigurnost da ćeš dobiti ukusno ispečeno prvomajsko meso!

Blizanci
Samo da ne moraju odmarati moždane vijuge! Ovaj znak će čak i neradni dan provesti u stjecanju neke nove vještine. Možda se to može raditi o nečem banalnom poput vožnje buggyja, ili će postati samouki programeri? U svakom slučaju, treba im uvijek novi izazov koji će pokrenuti njihove ruke, noge i mozak!

Rakovi
Brižni horoskopski znak će ovaj praznik iskoristiti za, što drugo nego, pomaganje drugim ljudima. Volonterski će pomagati u pučkoj kuhinji, otići će pomagati u sklonište za nezbrinute životinje ili će jednostavnom pomoći ljudima iz svoje okoline. Njihova brižnost ne smije izostati niti taj neradni dan.

Lav
Kada radi, radi, ali kada odmara, to moraju znati svi. I njihovi šefovi, i njihova obitelj, i njihovi prijatelji. Ovaj neradni dan će iskoristi samo za sebe - ili će odraditi sve moguće rituale ljepote u kućnoj radinosti ili će tlačiti svoju frizerku da im dođe u kuću i isfenira ih po uzoru na Jennifer Lopez. Ako Lavice ne rade, ne znači da drugi ne moraju...

Djevica
Blagi opsesivno kompulzivni poremećaj ovom plahom i radišnom horoskopskom znaku ne jenjava niti na neradni dan. Djevice će jedva dočekati gosti odu doma i posvete se svom najdražem hobiju - čišćenju kuće. Možda će usput ukućanima dobaciti koji zajedljivi komentar, no jasno je da Djevice zapravo - obožavaju bez ičije pomoći pospremati stan nakon zabave.

Možda vas zanima Horoskop: što tvoj Mjesečev znak govori o tebi Rubrika Life&style Life&style

Vaga
Horoskopski znak koji voli društvo. Na jednom mjestu će pozvati sve prijatelje koji se možda međusobno i ne poznaju, ali naivne Vage misle da će se svi dobro složiti. Ako im zabava koju su inicirale ne pođe u željenom smjeru, jednostavno će početi točiti alkohol svima. I zabava je spašena!

Škorpion
Ovaj horoskopski znak će najradije Pranik rada provesti u društvu voljene osobe. Iako se Škorpionke do zadnjeg dana svojoj voljenoj osobi neće izjasniti, pa je ta draga osoba već smislila neke druge planove, Škorpionka će tjerati vodu na svoj mlin. Suzama, vikanjem ili emocionalnom ucjenom, ali na kraju će provesti 1.5. baš kako je htjela - kod kuće, s partnerom i bocom (bocama) vina.

Strijelac
Optimistični znak koji je uvijek spreman na nova druženja. I to čak toliko mnogo da je žena Strijelac prihvatila i poziv na druženje uz roštilj kod prijatelja iz susjedstva, obiteljski ručak, ali i spoj s novim partnerom u ribljem restoranu. I još uvijek misli da će stići na sve u isto vrijeme. Pa... sretno!

Photo: thinkstock

Komentari 0