Life&style
Kate Hudson i Danny Fujikawa

Hoće li Kate Hudson postati mama u 44-toj? Ovaj video izgleda nam kao najava

  • Planira li glumica Kate Hudson imati još djece? 
  • TikTok video koji je objavila ne ostavlja (gotovo) nikakvu sumnju
  • Kad je glumici filter na TikToku pokazao da navodno hitno 'treba bebu', njena reakcija bila je preslatka 

Kate Hudson je sjajna hollywoodska zvijezda i presretna je što obožavateljima dopušta da dijele s njom njezin naizgled savršen privatni život. Čini se da je 44-godišnja glumica blagoslovljena u svim aspektima - impresivna filmska karijera, troje prekrasne djece i jako dobra veza s glazbenikom, 37-godišnjim Dannyjem Fujikawom, osigurava da glumica nikada ne skida osmijeh s lica. Može li više od toga? Čini se da može! Naime, kćeri jednako slavne glumice Goldie Hawn (77) očito nedostaje još jedan, mali komadić sreće.

Kate Hudson "treba dijete"?

Zvijezda serije 'Korak do slave' trenutačno pokreće glasine: Hoće li Kate uskoro ponovno postati mama? Nedavno je dala prostora za nagađanja u raznim intervjuima u kojima nije skrivala želju za još jednim djetetom. Video na TikToku, koji je sama objavila, sada dodatno potiče spekulacije.

U kratkom isječku glumica testira filter koji bi trebao pokazati što korisnici navodno hitno treba. Rezultat za Kate: 'Trebaš bebu!'. Njezina reakcija dovoljno govori: Izgleda zadivljeno, šokirano drži ruku ispred očiju i odjednom joj blagi osmijeh ozari lice. Sve je jasno: U iščekivanju uzbuđenih reakcija obožavatelja, 44-godišnjakinja je već pripremila i naslovila svoj video 'Bez najave...'.

@thekatehudson

Not an announcement… 😳

♬ Lil Boo Thang - Paul Russell

Reakcije obožavatelja su mješovite

Naravno, ima komentara. 'Da, za još ljepšu obitelj', komentira korisnik i šalje Kate srce. Treba ti maženje i onaj slatki dječji miris, ali bez neprospavanih noći', kaže obožavateljica koja je očito umorna od djece i pokušava Kate spustiti na zemlju. Drugi fan, međutim, kao da je želio ohrabriti glumicu: 'Rađate doista slatke bebe!' A slavna majka troje djece voli ih uvijek iznova pokazivati na svom Instagram profilu, premda su odavno prerasli djetinjstvo.

Možda vas zanima Zbog društvenih mreža Sophie Turner razvila je poremećaj prehrane. Terapeutkinja živi s njom i pazi da jede... Rubrika Life&style Life&style

Troje djece od tri različita muškarca

Katein najstariji sin Ryder Robinson (19) potječe iz veze s bivšim suprugom Chrisom Robinsonom (56), s frontmenom grupe 'Muse' Mattom Bellamyjem (45) ima sina Binghama 'Binga' Bellamyja (12), a ima i kćer Rani Rose (5) sa svojim zaručnikom Dannyjem.

Za razliku od glumičine pomalo začuđene reakcije na njezin eksperiment s TikTokom, četvrto dijete za nju, čini se, nije neobična pomisao. Početkom 2023. godine priznala je u intervjuu da nije sigurna jesu li njezini planovi za djecu već ostvareni: „Cijeli život sam imala djecu“, objasnila je i dodala: „Imam 4-godišnje dijete i dijete na koledžu. I ne znam čak ni jesam li još završila. Znate, još nemam taj odgovor.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Kate može zamisliti da s Dannyjem ima i više potomaka

Prije četiri godine, tijekom gostovanja u 'Today Showu', rekla je da je njezina veza sa sadašnjim partnerom još jednom potaknula njenu želju da ima djecu: „U jednom trenutku sam pomislila, 'Oh, možda sam gotova.' A onda sam upoznala Dannyja'“. A onda je iznenada rekla: „On treba dječaka. On treba svog dječaka.“

Kate i Danny su par od 2016. godine. Zaručili su se u rujnu 2021. godine. Premda još nisu prošetali do oltara, jedno se čini sigurnim, s obzirom na trenutnu glumičinu objavu na TikToku: Njihova zajednička budućnost još uvijek zasigurno krije puno iznenađenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Možda vas zanima Eva Longoria otvorila je dušu o karijeri i privatnom životu: "Bila sam veliko razočaranje za svoju obitelj" Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @katehudson

Komentari 0