Life&style

Hit lista bodova - za sve koji kupuju i štede planski

Da, stigla je. Hit lista bodova za prvu polovicu veljače je tu i sada možete planirati svoju kupnju u dm-u kako biste prikupili još više bodova koji će vam osigurati uštede pri kupnji u prodavaonicama dm-a. Bez obzira na to planirate li se prošetati do najbližeg dm-a li ćete kupnju obaviti online, Hit lista bodova donosi vam 30x više bodova pri kupnji 2 ili više proizvoda odabranih brendova.

Do 15. veljače uz karticu dm active beauty ostvarit ćete 30x više bodova pri istovremenoj kupnji dvaju ili više proizvoda brendova Neva 1918, Garnier, Apimel, ambi pur, Old Spice, durex, Colgate i Gillette Venus (ne odnosi se na patrone).

Sad je samo pitanje što će se naći na vašem popisu za kupnju. Možda ćete odlučiti isprobati proizvode iz linije za njegu lica Garnier BIO, a možda je krajnje vrijeme da svojoj koži osigurate zaštitu od zime uz proizvode za njegu tijela Neva 1918. Krema za tijelo ambra kožu ostavlja glatkom i baršunastom, a gel za tuširanje iz iste linije ostavlja dašak luksuza prilikom svakog tuširanja te umiruje i hidratizira kožu.

Bez obzira na to kako će na kraju izgledati vaš popis za kupnju, uz Hit listu bodova prikupit ćete višestruke bodove koji će vam omogućiti još bolje uštede pri nekoj od sljedećih kupnji u dm-u. Nakon što dosegnete minimalno 200 bodova možete ih iskoristiti pri kupnji u prodavaonicama dm-a te, ovisno o broju prikupljenih bodova, račun umanjiti za željeni iznos.

Više informacija o programu dm active beauty pronađite u aplikaciji programa i na internetskoj stranici dm-a.

Photo: dm.hr