Life&style

Hell energy aktivira energiju misica

Miss Hrvatske broji dane do velike završnice finala najstarijeg izbora ljepote, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj, a pakleni sponzor Hell energy odlučio je aktivirati energiju 15 finalistica koje se 17. lipnja u Šibeniku, Solaris Resort Beach- Hotel Jure, natječu za prestižnu titulu najljepše Hrvatice.

Kampanja "paklena energija" započela je u Puli, točnije Aruba Club gdje je održan izbor za Miss Istarske županije, kao i promocija Hell energetskih pića za finalistice regionalnog izbora. Nastavak kampanje očekuje se i u Trogiru, Hotel Medena gdje djevojke odlaze na pripreme te se natječu u pet kategorija: sport, talent, intervju, multimedija i modeling, a naravno za njihovu aktivaciju i energiju bit će zaslužan Hell energy.

 | Autor: arhiva arhiva

Ljubitelji energetskih pića sasvim će sigurno uživati u otkrivanju Hell energyja – pića koje će vas oduševiti okusom, energijom i sastojcima. Hell energy sadrži najbolje sastojke i upravo to ga izdvaja i čini posebnim na tržištu. Osnovni sastojci Hell energyja su voda (88,2%), šećer (10,4%), taurin, kofein, vitamini skupine B. Hell energy u sebi sadrži vrhunske sastojke najviše kvalitete. Primjerice, za zaslađivanje se koristi pravi šećer, a ne zamjene poput glukoze ili sirupa od glukoza. Za razliku od drugih proizvoda na tržištu, Hell energy ne koristi jeftine i nezdrave konzervanse kako bi produžio vijek trajanja piću već se to postiže pasterizacijom, koja je skuplja, ali znatno zdravija metoda.

 | Autor: Domagoj Biondić Domagoj Biondić

Hell energy se proizvodi u najmodernijoj, u potpunosti automatiziranoj tvornici koja zadovoljava najviše tehnološke standarde i ima Europski certifikat FSSC22000 ( najviši europski certifikat kvalitete hrane) te HALAL i kosher certifikat. Osim što će vas zadovoljiti savršenim okusom, najboljim sastojcima i dati vam potrebnu energiju, Hell energy oduševit će vas i svojom pristupačnom cijenom.

Photo: arhiva

Komentari 0