Life&style

Harry Potter fanovi (a i ljubitelju kurtoša) moraju se zaputiti u ovu zagrebačku slastičarnicu

Uskoro će biti godinu dana od kako je poznata slastičarnica Sister Kurtoš otvorena u Zagrebu. Iako su poznati po kurtošu odnosno trdelniku, punjenom rolanom tijestu, često uvaljanom u šećer, Sister Kurtoš u svojoj ponudi ima i homemade sladolede u kojima smo uživali posljednjih nekoliko mjeseci. Sada je, čini se došlo vrijeme za uvođenje noviteta. Naime, kao što smo mogli vidjeti na Instagram profilu slastičarnice, Sister Kurtoš u ponudi ima Harry Potter kurtoš u kojem će uživati svi ljubitelji ove slastice. 

Naime, Sister Kurtoš je prvo slastičarnicu otvorila u Ljubljani i upravo tamo su i predstavili Harry Potter kurtoš, a nekoliko dana kasnije stigao je i u Zagreb. Na prvi pogled izgleda prekrasno i veoma je fotogeničan, a prema opisu sastojaka čini se i više nego ukusan. Harry Potter kurtoš je preliven s namazom od čokolade, domaćim brownijem od čokolade i karamele, neizostavnim sladoledom od bijele čokolade te borovnicama. Za dodatnu čaroliju i iznenađenje, baš kao što i priliči svijetu Harryja Pottera, u kremi se skriva još malo borovnica. 

Uz zamamni okus koji nas je na prvu privukao, Harry Potter kurtoš je uređen u stilu ovog čarobnjaka. Naime, na sebi ima HP zlatni pečat i čarobni štapić, a krema ima zlaćani sjaj. Izgleda kao pravo umjetničko djelo i sigurni smo da bi se i samom Harryju svidio. Kurtoš s Harry Potter dodatkom je limitirano izdanje, a možeš ga probati u Zagrebu na adresi Amruševa 1, od 13 do 21 sat.

Možda vas zanima HBO snima seriju o Harryju Potteru koja će trajati 10 godina, a J.K. Rowling će biti izvršna producentica Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @sisterskurtos

Komentari 0