Life&style

Hana Hadžiavdagić javno izvrijeđala djevojku koja ju je porukom tražila 16 tisuća kuna

  • Influencerica se naljutila na način na koji ju je nepoznata djevojka tražila veliki iznos novca
  • "Imate li vi stida i odgoja?" zapitala se Hana u instagram storiju u kojem je javno podijelila poruku
  • Što ti misliš o traženju posudbe od javnih osoba preko društvenih mreža? Je li Hana ispravno reagirala?

Bosanskohercegovačka influencerica sa zagrebačkom adresom, Hana Hadžiavdagić, na instagram storiju je podijelila poruku koja joj je nedavno stigla u inbox. Ne samo da je poruku podijelila, već je dotičnu djevojku i javno napala zbog napisanog sadržaja. 

Hanu je ta djevojka porukom tražila posudbu od 4200 konvertibilnih maraka, što je oko 16.250 kuna, iako ju ne poznaje. A razlog posudbe nije bilo pitanje života ili smrti, već - zatvaranje salona. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Hana na instagram storiju nije podijelila o kome se radi, ali je prilično burno reagirala:

"OK, stalno radim humanitarne akcije, dajem i kapom i šakom, ali ovo je prešlo svaku granicu. Da li je realno da meni netko hladno traži ovoliki iznos? Što je s glavom? Imate li vi stida i odgoja? Dno Dna!" napisala je influencerica u objavi.

Vjerojatno ovo nije prvi put da joj se javljaju pratitelji koji ju traže novac, ali Hanu je vjerojatno iznenadio visoki iznos te prilično ležeran pristup. Zbog toga je prije objave podcrtala iznos od 4200 konvertibilnih maraka te dio rečenice u kojem piše "ne znamo se". 

Ženska osoba koja joj je poslala poruku tražila je više od 16.000 kuna kako bi njezina sestra mogla zatvoriti salon, obzirom da je dužna za doprinose. Još naglašava da nije muljaža, već će poslati sve moguće fotografije kao dokaz da je priča istinita. A posudbu će vratiti čim federalni zavod refundira novac. Na kraju se djevojka ispričala što se javlja 'iz vedra neba', a ni ne poznaju se.

Što misliš o ovakvom traženju posudbe, slažeš li se s reakcijom Hane Hadžiavdagić?

Photo: None

Komentari 0