Life&style

H&M Home ima najslađu dječju kolekciju!

Da švedski modni gigant ima i zavidnu liniju dodataka za dom znamo. No, nova dječja kolekcija nas je posebno očarala. Za mališane je tu cijela linija s motivom žabica, zečića i labuda

S proljećem stižu nove kolekcije, mijenjamo garderobu, razmještamo i čistimo po kući, a kao i garderobu nije nam mrsko kupiti ni pokoju novu stvarčicu za tom. Pri tom niti mališani nisu zakinuti, svi uživamo uređivati kutak koji pripada našim klincima i klincezama. Njihova mala carstva u kojima se igraju, odmaraju, a i uče ovog proljeća mogu zablistati posebnim sjajem, ako se pita H&M-ove dizajnere interijera.   | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Kućni ogrtač 149 kn; Papuče 79 kn; Posteljina 224 kn

Naglasak je stavljen na motiv žabice, čiji lik viđamo na posteljinama, jastucima, pa i kućnim ogrtačima i papučama. Ista stvar je i s motivom zečića - odličan dodatak interijeru je drveno ogledalo sa zečjim ušima. Također, neodoljivo slatke su nam police za knjige ili sitne stvarčice u obliku kućice. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Polica 79 kn; Sag 225 kn; Ogledalo 112 kn

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Boje koje dominiraju u novoj H&M Home kolekciji su: zelenkasta, ružičasta i nježno plava, a malo razigranosti unose i točkice. Posebnu pažnju treba obratiti i na višefunkcionalne zidne dekoracije. Tako igračka labuda na zidu može biti samo ukras, ali i funkcionalna vješalica, baš kao i mjerač visine koje svako dijete rado ima u svojoj sobi. Doista, i mi bismo se nekad sasvim rado vratile u djetinjstvo!

Možda vas zanima OVO je najvruća boja za uređenje doma u 2018-oj Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Košara za rublje (ili igračke) 110 kn; Kućni ogrtač 149 kn; Zidna dekoracija/vješalica 112 kn

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar keke38

    keke38

    Medene stvari, super za klince