Life&style

Glumice iz Seks i grada o optužbama Chrisa Notha: "Podržavamo žene koje su se javile"

  • Popularni Faca, odnosno glumac Chris Noth, ovih se dana suočava s teškim optužbama za seksualno napastovanje
  • Dvije žene optužile su ga za seksualno uznemiravanje u razdoblju između između 2004. i 2015. godine, međutim glumac odbacuje sve optužbe
  • Reagirale su i njegove kolegice iz serije Seks i grad

Chrisa Notha, najpoznatijeg po ulozi Face u seriji Seks i grad, dvije su žene optužile za seksualno uznemiravanje u vrijeme dok je Chris bio u braku. Dvije žene se ne poznaju i napadi su se, kako kažu 40-godišnja Zoe i 31-godišnja Lily, dogodili jedan u Los Angelesu 2004. godine, a drugi u New Yorku 2015. godine. 

Chris je optužbe odbio izjavivši: "Ove su priče mogle biti otprije 30 godina ili 30 dana - ne uvijek znači ne - to je crta koju nisam prešao." Radi se o ženama s kojima je Chris imao nekakvu vrstu odnosa, međutim on je, prema glumčevim riječima bio striktno konsenzualan: "Optužbe protiv mene koje su iznijele žene koje sam upoznao prije nekoliko godina i desetljeća, potpuno su lažne. Naši susreti su bili sporazumni. Teško je ne propitkivati vrijeme u koje su se ove priče pojavile. Ne znam sa sigurnošću zašto je to sada, ali znam ovo: Nisam napao te žene", objasnio je glumac.


Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis osjetile su potrebu da se i one oglase u vezi ovog slučaja na Twitteru: "Duboko smo ožalošćene što čujemo optužbe protiv Chrisa Notha. Podržavamo žene koje su se javile i podijelile svoja bolna iskustva. Znamo da im je to moralo biti jako teško i pohvaljujemo ih za to", napisale su glumice u zajedničkom saopćenju, objavljenom u ponedjeljak navečer.

Optužbe protiv Chrisa Notha momentalno su utjecale i na njegove poslovne angažmane te je glumcu otkazana jedna reklama, dok mu je CBS otkazao daljni angažman u seriji The Equalizer. 

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0