Life&style
Tonkica Zlački

Glavna urednica miss7 Tonkica Zlački uključila se prodajom odjeće u ReStyloh, akciju prikupljanja novaca za sisačku bolnicu

  • Humanitarna akcija ReStyloh koja prodajom odjeće i modnih dodataka poznatih osoba prikuplja sredstva namijenjena obnovi Opće bolnice "Dr. Ivo Pedišić" u Sisku je produžena na tri tjedna
  • Na platformi ReStyloh našle su se stvari brojnih poznatih osoba, a akcija je zbog velikog interesa produljena s jednog na čak ti tjedna
  • Akciji se između ostalih priključila i Albina Grčić čije stvari su u prodaji od 18. lipnja, a sada i urednica miss7 Tonkica Zlački

S ciljem da se prikupi što više sredstava za obnovu Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, produljen je Humanitarni tjedan mode by ReStyloh. Među osobama iz javnog života koje su se uključile u humanitarnu akciju, je i Albina Grčić, predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu.

„Komadi koje sam stavila na prodaju, nisu tematski povezani, ali to je i ono što mene karakterizira - ne volim se ograničavati na samo jedan stil odjeće. U mojoj su kolekciji dvije boho ljetne košuljice, jedna finija čipkana i jedna uska haljinica srebrnog sjaja“, otkrila je Albina koje će se stvari iz njezine garderobe u petak 18. lipnja naći na platformi ReStyloh. Svi će se predmeti moći kupiti po povoljnim cijenama.

Albina otkriva kako je sama rijetko kupac u trgovinama rabljene robe, ali da zato često nosi maminu i odjeću rođakinja. Priznaje i da su joj neke stare mamine stvari draže od novih iz trgovine, a posebno se voli ogrnuti starim tatinim vrećastim džemperom zemljanih boja. ReStyloh joj je donosi novo iskustvo vezano uz prodaju rabljene odjeće, no veseli mu se, kako je istaknula, pogotovo zbog humanitarne svrhe projekta.

Restyloh | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent

U Humanitarni tjedan mode by ReStyloh ovih se dana uključila još jedna mlada glazbenica – Ella Orešković. Tu su i Josipa Pavičić Bernardini, Tihana Harapin Zalepugin, Jasmina Arnautović, Romina Ivančić, Anela Kuburaš. Filip Dejanović The Sikrt, a pridružila im se i glavna urednica miss7 izdanja (koja objedinjuju istoimeni časopis i portal, kao i portale missMAMA, missZDRAVA i missGASTRO), Tonkica Zlački koja svakodnevno na razne načine komunicira s velikim brojem čitatelja. 

Njen poseban stil, kombinacija elegancije i casual poslovnog stila odijevanja čini je reprezentativnom u svakoj prilici. Pogledaj kolekciju koju je pripremila Tonkica kako bi podržala Humanitarni tjedan mode. Kako ti možeš doprinijeti Humanitarnom tjednu? Jednostavno: na www.restyloch.hr u tražilicu unesi HTM21 i pogledaj što ti je sve pripremila Tonkica. Razveseli sebe ili dragu osobu nekim komadom iz Tonkičine kolekcije, a sav prihod od artikala iz kolekcije bit će doniran za potrebe obnove bolnice u Sisku.

Odjeća Tonkice Zlački koja se prodaje na Restylohu | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Tonkica je za Restyloh odvojila sandale, bijeli blejzer, kaput, kožnatu košulju...

„Iako nam je prvotna ideja bila da Humanitarni tjedan mode traje tjedan dana, produlji smo ga na tri tjedna. Zahvalna sam što su mnoge poznate osobe prepoznale vrijednosti naše inicijative – kako želju da pomognemo sisačkoj bolnici, tako i našu posvećenost promicanju zelene mode“, kazala je Dijana Dražetić, pokretačica Humanitarnog tjedna mode i platforme ReStyloh.

Humanitarni tjedan mode by ReStyloh organizira se u suradnji s udrugom Pomaganje je uvijek IN koja pomoć za obnovu sisačke bolnice prikuplja i putem IBAN-a HR7324020061100955019.

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0