Life&style
Glavna uloga na koju uvijek pristaje: Janko Popović Volarić kao ponosni Braun brand ambasador Glavna uloga na koju uvijek pristaje: Janko Popović Volarić kao ponosni Braun brand ambasador Glavna uloga na koju uvijek pristaje: Janko Popović Volarić kao ponosni Braun brand ambasador Glavna uloga na koju uvijek pristaje: Janko Popović Volarić kao ponosni Braun brand ambasador Glavna uloga na koju uvijek pristaje: Janko Popović Volarić kao ponosni Braun brand ambasador Glavna uloga na koju uvijek pristaje: Janko Popović Volarić kao ponosni Braun brand ambasador Glavna uloga na koju uvijek pristaje: Janko Popović Volarić kao ponosni Braun brand ambasador 1/8 Glavna uloga na koju uvijek pristaje: Janko Popović Volarić kao ponosni Braun brand ambasador

Glavna uloga na koju uvijek pristaje: Janko Popović Volarić kao ponosni Braun brand ambasador

Novi Braun Series 7 odraz je elegancije po mjeri svakog muškarca

Za većinu muškaraca brijanje je ključni dio svakodnevice kada je riječ o brizi o vlastitom izgledu, međutim ubrzani životni tempo najčešće ne ostavlja previše vremena za uživanje u tim ritualima. Upravo je to jedan od razloga zbog kojih brijanje zasigurno pripada u grupu najmrskijih poslova koje muškarac mora napraviti. Ono za čim većina žudi je brijač koji će odraditi posao u malo vremena i svejedno isporučiti učinkovite rezultate. Renomirani svjetski proizvođač brijaćih aparata, Braun, nedavno je predstavio novu generaciju pametnog brijaćeg aparata – SERIES 7, koji će ovu nezaobilaznu aktivnost brijanja učiniti elegantnom i jednostavnom, a rezultate izvanrednima.

 | Autor: Braun Braun

Bez obzira na tip vaše kože, vrstu brade i preciznost korištenja, brijaći aparat Braun Series 7 u potpunosti se prilagođava vama. Fleksibilna brijaća glava okreće se za 360° kako bi pružila glatko brijanje, čak i na teško dostupnim područjima. Lako rukovanje još je jedna pogodnost na koju treba obratiti pozornost, a nova ergonomska drška omogućuje lako brijanje jednostavnim potezima u jednom smjeru.

 | Autor: Braun Braun

Nedostatak vremena više nije izgovor jer ovaj je brijaći aparat 100% vodootporan i osmišljen tako da se možete brijati gdje god i kako god poželite: na suho, s pjenom, gelom, ili pak pod tušem.

Litij-ionska baterija pruža do 3 tjedna brijanja, a 5-minutno brzo punjenje dostatno je za jedno brijanje što je idealno rješenje ako ste često na putovanju ili opet nemate dovoljno vremena.

 | Autor: Braun Braun

Osim toga, uz sustav EasyClick ovaj brijaći aparat može pružiti i više od samog brijanja. Nastavak s preciznim trimerom koji dolazi uz aparat, idealan je za podrezivanje brkova i zalizaka, a kompatibilan je i s drugim nastavcima EasyClick.

BRAUN BRAND AMBASADOR, JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ – VJERNOST KOJA SE NASTAVLJA

 | Autor: Braun Braun

Učinkovitost i jednostavnost korištenja Braun brijaćih aparata potpisuje i Janko Popović Volarić, hrvatski filmski i televizijski glumac i poznato TV lice. Uslijed brojnih poslovnih obveza ne ostaje mu puno slobodnog vremena pa ono što ima uvijek nastoji pametno iskoristiti. Iz tog razloga je i dalje vjeran Braun uređaju s kojim brijanje odradi vrlo brzo

i s iznimnom lakoćom. S obzirom na prirodu svoga posla često je primoran imidž prilagođavati filmskim ili televizijskim ulogama pa tako njegova brada varira od one jednodnevne do duge i guste. Posebno ga je oduševila značajka AutoSense tehnologije koja očitava značajke brade i prilagođava rad motora njezinoj gustoći bez potrebe za zamjenom nastavka i razmišljanja o istome. Bez problema radi i s jako gustom bradom uklanjajući više dlačica u svakom potezu pa se tako savršeno uklapa u njegov zahtjevan životni tempo. Dodatna bitna stvar je i dvogodišnje jamstvo na uređaj i do deset godina servisa za popravke.

 | Autor: Braun Braun

Sljedeći put kad pomislite kako je ritual brijanja nešto mukotrpno što se ne uklapa u vašu užurbanu svakodnevicu, sjetite se uređaja Braun Series 7 uz koji ne postoji razlog da vrijeme koje imate pametno i ne iskoristite. Više vremena za sebe znači i više vremena za uživanje u brijanju.

Nova generacija brijaćeg aparata Braun SERIES 7 dostupna je na prodajnim mjestima Elipsa ili web shopu senzacionalno.hr , eKupi.hr i bazzar.hr.

Photo: Braun