Life&style

Ponavljamo Gin&Tonic večer u miss7 Muzeju prijateljstva (a prvi je na naš račun!)

Da, dobro si pročitala! Uz svaku kupljenu ulaznicu za Muzej prijateljstva poklanjamo ti i kupon za besplatni džin tonik

Naime, uz svaku kupljenu ulaznicu danas ti poklanjamo kupon za besplatno piće - džin tonik na miss7 druženju u Cafe Gymnasium (koji se nalazi u sklopu Muzeja), 27. studenog 2018. od 18:00 do 20:00 sati (muzej možeš razgledati do 20 sati, ali Gymnasium radi do 22!). Svoj dolazak možeš potvrditi na Facebook eventu

Da se ne bi koncentirala samo na orošenu čašu s omiljenim pićem, da ponovimo što možda nisi znala o miss7 Muzeju prijateljstva... 

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell

U prostorima zagrebačke Mimare 15. studenog otvoren je miss7 Muzej prijateljstva, prvi muzej posvećen ženskom prijateljstvu. Možda si već zavirila u njega, a ako nisi, pravo je vrijeme da to napraviš! Osim što ćeš ondje proslaviti svoje prijateljstvo s najboljom frendicom, napraviti odlične fotke i uživati u super izložbi - donosimo ti još jedan super razlog da posjetiš naš jedinstveni muzej.

 

 | Autor: miss7 miss7

Izložba koja slavi jedan od najjačih odnosa, žensko prijateljstvo, postavljena je u Muzeju Mimara i možeš je posjetiti do 2. prosinca i to od utorka do petka od 10 do 20 sati, subotom do 17 sati, a nedjeljom do 14 sati. Muzej je inspiriran stotinama životnih priča naših čitateljica koje su za vrijeme natječaja ''Neprocjenjivo za prijateljice'' pristizale na adresu miss7. Potaknute njima, osam umjetnica - Josipa Štefanec, Lila Herceg, Božica Matasić, Toni Mažuranić, Ivana Tkalčić, Andrea Resner, Barbara Sabo i Tea Šubat - napravile su djela posvećena različitim sferama prijateljstva. 

Prošli četvrtak u našem smo muzeju održali prvi džin tonik party i oduševljeni vašim odazivom, stvar ponavljamo... Vidimo se! 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0