Life&style 16. rujna 2020.

Genijalan cvijet koji ne prestaje darivati...

L'Occitane.
Genijalan cvijet koji ne prestaje darivati... Genijalan cvijet koji ne prestaje darivati... Genijalan cvijet koji ne prestaje darivati... Genijalan cvijet koji ne prestaje darivati... Genijalan cvijet koji ne prestaje darivati... Genijalan cvijet koji ne prestaje darivati...

Zlatno smilje snažna je, otporna biljka koja raste u ektremno oštrim i nemilosrdnim uvjetima korzikanske divlje prirode. Trpi konstantne nalete slanog mediteranskog vjetra i intenzivnu toplinu sunca – zato u francuskom jeziku zasluženo nosi ime Immortelle (besmrtna)... jer nikada ne vene, čak ni nakon što je ubrana. Genijalno, zar ne?

Ono pruža beskrajne mogućnosti u okviru uljepšavanja i njege kao što su: eterično ulje korzikanskog smilja, uljni ekstrakt smilja i vodeni ekstrakt smilja. No, neotkriveni ekstrakti smilja bili su nam skriveni pred očima sve do nedavno.

20 godina istraživanja, a ipak, cvijet smilja ne prestaje nas oduševljavati!

Zahvaljujući tehnologiji za ekološku ekstrakciju, L'OCCITANE timovi za istraživanje i razvoj otkrili su dva nova ekstrakta: immortelle super ekstrakt i immortelle super vodeni ekstrakt.

Immortelle super ekstrakt donosi učinke volumena kože gotovo jednako kao sintetički retinol, ali s puno nježnijim pristupom prema koži. Ovaj pokretač mladolikosti sada je implementiran u odabrane, mnogima omiljene proizvode iz Božanstvene kolekcije i tako pruža dodatnu ugodu božanstvenoj rutini njege kože.

Immortelle super vodeni ekstrakt, spojen s immortelle eteričnim uljem, doprinosi antioksidativnim učincima koji pomažu zaštititi kožu od štetnih vanjskih čimbenika kao što su prekomjerna izloženost plavome svjetlu.*

*Ex vivo test oksidacije kože u uvjetima prekomjerne izloženosti plavome svjetlu.

Zaljubite se u Božanstvenu kolekciju - naprednu njegu lica za mladolik izgled

Otkrijte obnovljene favorite i njihov ovogodišnji novi izgled. Obogaćeni su ekskluzivnim immortelle mješavinama, među kojima je i novi immortelle super ekstrakt.

Božanstvena krema za lice

L'OCCITANEOVA kultna Božanstvena krema za lice, teksture meke poput kašmira, donosi snagu 600 cvjetova smilja i njihove vječne dugotrajnosti. Pomaže poboljšati šest glavnih, vidljivih znakova starenja - bore, gubitak čvrstoće i volumena, neujednačenost, gubitak sjaja i elastičnosti.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

*Klinički rezultati testa na 32 žene nakon 3 mjeseca.

**Ehografski test učinkovitosti na 32 žene kroz 84 dana.

Božanstveno ulje mladosti za lice

Božanstveno ulje mladosti, s 98 % sastojaka prirodnog podrijetla, je koncentrirani proizvod za lice koji pomaže u borbi protiv vidljivih znakova starenja. Samo jedna kapljica ovog tekućeg ulja dovoljna je za predivnu put prepunu života. Nakon jednog mjeseca1, ten je vidljivo ljepši, sjajniji, blistaviji i ujednačeniji. Koža je obavijena osjećajem intenzivne hidratacije.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

*Klinički rezultati testa na 29 žena nakon 1 mjeseca.

**Klinički rezultati testa na 32 žene nakon 1 mjeseca.

U obnovljenoj Božanstvenoj kolekciji pronađite i ostale božanstvene proizvode koji će vas ostaviti bez daha: Božanstveni balzam za područje oko očiju, Immortelle Božanstvenu aktivirajuću esenciju, Božanstveni serum za lice.

Više informacija o proizvodima i L'Occitaneovim načelima podržavanja proizvođača i poštivanja biološke raznolikosti potražite na www.loccitane.hr