Life&style

Gdje večeras izvesti frendicu?

Ako iskoristiš petak navečer za laganu šetnju gradom, večeru ili ludi izlazak imat ćeš osjećaj da vikend traje dulje!

Znamo da si umorna od radnog tjedna i da bi vjerojatno najradije ostala doma pred TV- om u pidžami. No ako si raspoložena evo gdje večeras možeš ponosno pošetati svoju omiljenu haljinu. Ljeto u Zagrebu nudi hrpu zanimljivog sadržaja a ono što je nama danas posebno zapelo za oko je festival slastica "Slatki Gušti" na Zrinjevcu.

 | Autor: Slatki gušti; Facebook Slatki gušti; Facebook

Po šesti put održava se festival slastica "Slatki gušti" na Zrinjevcu. Od 22.6 do 2.7 na jednom će se mjestu ponovo okupiti najbolji zagrebački slastičari iz naših omiljenih gradskih slastičarni. Kroz cijeli park širit će se miris finih kolača, torti i palačinki kojima će ponovo biti jako, jako, jako teško odoljeti. Posjetitelji će i ove godine biti uključeni u sadržaj kroz interaktivne radionice i piknike a imat će priliku i slušati i upiti znanje od nekih od najboljih svjetskih slastičara. Prošle smo godine u vrućim večernjim satima uživali uz sjajnu romantičnu jazz glazbu držeći najblaže rečeno ukusan sladoled u ruci. Svemu tome se posebno veselimo i ove godine, zato odjeni omiljenu haljinu i kreni u pohod na Zrinjevac!

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Ako ste obje raspoložene za nešto luđi provod tu je Warm Up party u Swanky Monkey Gardenu! Ljeto je služeno stiglo i mislimo da je to i više nego dobar razlog za slavlje! Sjajan DJ i velike količine mohita odličan su recept za nezaboravan ljetni provod na kojemu ćete se sigurno pošteno rasplesati i opustiti!

Photo: imdb

Komentari 0