Life&style

Gdje su i što danas rade "Očajne kućanice" i njihovi supruzi iz serije?

  • Kroz osam sezona pratili smo „savršene“ živote dobrostojećih kućanica iz predgrađa
  • Nakon završetka serije 2012., većina ih se nastavila baviti glumom, no neke su imale i sukobe sa zakonom
  • Donosimo ti što tvoja omiljena (ili omražena) kućanica, a i njihovi muškarci radi danas

Hit serija donijela nam je mnoštvo pravih intrigantnih zapleta, svađa, smijeha, ali i nesreće koje smo zajedno proživljavali kroz zgode i nezgode „Očajnih kućanica“ iz Wisteria Lanea. Svima poznata dramska serija s elementima humora koja je pratila život kućanica iz predgrađa, premijerno je prikazana 2004. na ABC-ju. Glavne uloge pripale su Teri Hatcher, Felicity Huffmann, Marciji Cross, Evi Longoriji i Nicolette Sheridan. Kroz osam sezona pratili smo samo naizgled savršene živote ovih kućanica i obrate i iznenađenja koja se u njima događaju. Serija se prestala snimati 2012. a mi ćemo ti otkriti što „očajne kućanice“ rade danas.

Teri Hatcher: prati je glas nemoguće suradnice

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Teri je u seriji utjelovila lik Susan Mayer, a nakon toga glumila je u serijama “The Odd Couple” i “Supergirl”. 2018. pokrenula je YouTube kanal pod nazivom Hatching Change koji sadrži segmente “VanTherapy” i “Don’t Eat “It” Out of a Box”. Njezina svađa s ostatkom glavne glumačke ekipe i dalje je tema razgovora, a ponovno je stigla u centar pozornosti  kad je uhićena Felicity Huffmann, a Eva Longoria i producent Marc Cherry spomenuli su i njeno razmaženo ponašanje na setu. Inače, jedna je od hollywoodskih zvijezda koju prati glas da je užasna na setovima te sve teže dobiva posao.

Felicity Huffman: mito pa zatvor

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Nakon uloge u hitu ABC-ja, Huffmann je glumila u serijama “American Crime”, “Get Shorty” i “When They See Us” i filmovima “Big Game” i “Cake” i “Otherhood”. Njen i privatni život njenog supruga Williama H. Macyja našao se u središtu skandala 2019., kad je otkriveno da je Felicity uz druge osobe optužena za varanje na prijamnim ispitima i plaćanje mita u iznosu od 15 tisuća dolara kako bi njena kći Sophia lakše upisala fakultet. Uhićena je te je priznala krivnju nakon čega je osuđena na 14 dana zatvora. Nakon izlaska iz zatvora nije istupala u javnosti, a povratak u Hollywood tek treba isplanirati.

Možda vas zanima Što je učinila sa svojim tijelom? Izgled zvijezde serije 'Kućanice' ne ostavlja nikoga ravnodušnim Rubrika Stars Stars

Eva Longoria: sretno (i bogato) udana

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Nakon što se oprostila od Wisteria Lanea nekadašnja Gabrielle Solis, glumila je u filmovima “Lowriders”, “Overboard” i “Dora and the City of Lost Gold”, kao i u nekoliko serija. Upustila se i u režiranje pa je tako režirala i episode serija “Jane the Virgin”, “Black-ish” i “The Expanding Universe of Ashley Garcia”. 2016. udala se za predsjednika najveće medijske kuće u Latinskoj Americi, Antonija Bastona. Par je zajedno dobio i sina Santiaga, 2018. 

Marcia Cross: borba s bolešću

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

U seriji je utjelovila Bree Van de Camp u svih osam sezona, a nakon toga pojavila se epizodi serije “Zakon i red: Odjel za žrtve”, 2015., a nekoliko godina kasnije, 2018. i u “Quanticu”. Iste godine objavila je i da se uspješno terapijama izliječila od raka - ovu životnu bitku Marcie javnost je pratila nekoliko godina.

Možda vas zanima 5 stvarno super serija koje vrijedi pogledati Rubrika Life&style Life&style

Nicolette Sheridan:

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Iako je bila dio originalne postave, Edie Britt, lik Nicolette Sheridan, ubijen je tijekom 5. sezone. Razlog tome bila je svađa između nje i producenta Marca Cherryja koja je rezultirala i njenom tužbom protiv ABC-ja i producenta vrijednom 20 milijuna dolara za nezakoniti prekid ugovora, napad, nasilje i diskriminaciju na temelju spola, seksualne orijentacije i dobi, kao i namjerno nanošenje emocionalne boli. Ostale glumice stale su na stranu producenta Cherryja te je tužba odbijena. Nakon uloge u seriji, glumila je u nekoliko filmova i na kratko se pridružila glumačkoj postavi serije “The Dynasty”.

Ricardo Antonio Chavira: tražio je strožu kaznu za Felicity

 | Autor: Instagram/Shutterstock Instagram/Shutterstock

Chavira je u seriji imao ulogu Carlosa Solisa, supruga lika Eve Longorije. Nakon osam sezona imao je kratke uloge u serijama “Jane the Virgin”, “Scandal” i “The Santa Clarita Diet”. 2019., nakon što je njegova kolegica iz serije Felicity Huffmann osuđena zbog prevare pri upisu njene kćeri na fakultet i podmićivanja, Chavira je na Twitteru iskazao svoje nezadovoljstvo malom kaznom koju je dobila, navodeći njene privilegije kao bjelkinje kao razlog koji stoji iza blage kazne.

James Denton: u novoj dugovječnoj seriji

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

James Denton utjelovio je supruga Teri Hatcher u seriji, a nakon završetka serije preselio se s obitelji iz Kalifornije u Minnesotu. 2015. dobio je ulogu u Hallmarkovoj adaptaciji popularnog filma “The Good Witch”, koja će ove godine dobiti i šestu sezonu. 

Kyle MacLachlan: povratak u kultni Twin Peaks

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Kyle je utjelovio Breenog drugog supruga Orsona od treće do šeste sezone, a 2010. odustao je od uloge kako ne bi neprestano morao putovati iz New Yorka zbog snimanja. U zadnje dvije sezone pojavljivao se kao gostujući glumac. Nakon serije, pojavio se u filmovima “Inside Out”, “The House With a Clock In Its Walls” i “Tesla”, a vratio se i u jednu od svojih najpoznatijih uloga, onu Dale Cooper u seriji “Twin Peaks”, koja je doživjela remake 2017. Sljedeća velika uloga koja ga čeka je ona američkog predsjednika Franklina D. Roosevelta u miniseriji “Atlantic Crossing”. 

Alfre Woodard: vjerna TV serijama

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Seriji se pridružila kao nova stanovnica ulice Wisteria Lane u ulozi Betty Applewhite u drugoj sezoni, a nakon nje glumila je u “My Own Worst Enemy”, “State of Affairs” i u Netflixovom “Luke Cage”. Igrala je i uloge u filmovima “Beauty Shop”, “The Family That Preys”, “12 Years a Slave”, “Annabelle” i “The Lion King”.

Dana Delany: stabilna karijera

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Isprva je odbila ulogu Bree, koja je onda pripala Marciji Cross, no u četvrtoj sezoni ipak se pridružila seriji u ulozi misteriozne Katherine Mayfair. Nakon dvije sezone napustila je seriju kako bi glumila glavnu ulogu u seriji “Body of Proof”. Ova medicinsko-kriminalistička drama otkazana je nakon tri sezone, dobila je uloge u “Hand of God” i “The Code”. 

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0