Life&style

Gdje poznate mame provode slobodne dane sa svojim mališanima?

Osim što u kreativnom laboratoriju 4 sobe i same rekreativno plešu, glumice Nataša Dangubić i Daria Lorenci Flatz, psihologinja Maja Vučić i pjevačica Jadranka Ivaniš Yaya u ovom veselom prostoru provode vrijeme i sa svojim nasljednicima koji pohađaju dramske, plesne i likovne radionice

Raditi pod svjetlima reflektora zna biti itekako zahtjevno, zbog čega naše poznate dame još više cijene svoje slobodno vrijeme koje mogu provesti s klincima. Neke od njih zatekli smo u kreativnom laboratoriju 4 SOBE gdje su poznate glumice i mame pronašle kreativni prostor za sebe. Pa tako Daria Lorenci Flatz, Tihana Lazović, Ana Maras Harmander, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić i Maja Posavec pod vodstvom poznate plesačice i koreografkinje Ilone Cvitić, održavaju plesnu rekreaciju, plesne treninge kondicije i snage te jazz dance, a uskoro planiraju zaviriti i u magičan svijet yoge. 

 | Autor: 4 sobe 4 sobe

Sigurno se pitate o kakvom je to prostoru riječ? Iako postoje tek tri godine, o ovom raspjevanom i razigranom prostoru već se nadaleko proširio dobar glas, a pozitivan stav kako je gradu ovakvo mjesto itekako potrebno pokazao se i više nego istinitim. Kreativni laboratorij za djecu i mlade osmišljen je kao mjesto susreta svih generacija u kojem djeca i odrasli mogu pobjeći od svakodnevnog gradskog tempa te si kroz mnogobrojne radionice priuštiti vrijeme za sebe. Baš zato, jedno je sigurno, ovakvo mjesto nećete pronaći nigdje u gradu. 

 | Autor: 4 sobe 4 sobe

Pogotovo kad uzmete u obzir da su sve radionice ovog kreativnog laboratorija pod vodstvom najvećih stručnjaka. Pa vas tako u svijet glume uvodi Daria Lorenzi Flatz, Maja Kovač, Sanja Milardović, Nikolina Ljuboja, Nađa Josimović kao i Ivan Planinić. No, nemojte misliti da se u ovom prostoru misli samo na male! Bez brige, i veliki ovdje dođu na red. Baš zato, u 4 SOBE organiziraju se i pripreme za studij glume. 

 | Autor: 4 sobe 4 sobe

Pod vodstvom akademske slikarice Jadranke Ivaniš Yaye, Manuele Vladić – Maštruko i Marije Krajančić u kreativnom laboratoriju 4SOBE održavaju se najotkačenije i najšašavije likovne radionice za djecu. Jedna od omiljenih zanimacija brojnim polaznicima svakako je plesna radionica u kojoj malci uče ritmiku, hip hop i breakdance. Sve to imaju priliku pokazati na brojnim predstavama. Osim toga, u ovom prostoru nezaboravne su i proslave rođendana. Od vrtićke dobi pa sve do viših razreda osnovne škole, zahvaljujući zanimljivom i zabavnom sadržaju - proslave u 4SOBE postale su slavlje koje se ne propušta! Za male mađioničare i one koji će to tek postati, osmišljen je program mađioničarskih predstava pod vodstvom vrhunskog iluzionista o čijim će trikovima mjesecima prepričavati. 

 | Autor: 4 sobe 4 sobe

Za sve klince i klinceze stare od 9 do 16 godina koji vole pisati, razgovarati i koji se žele kreativno izraziti pod vodstvom medijskih stručnjaka - 4SOBE također imaju plan! Zahvaljujući novom programu ovog kreativnog laboratorija tj. Malim reporterima, klinci se mogu naći u ulozi novinara i reportera. Cilj novinarske radionice je svladavanju novinarskog umijeća kao vještine medijskog izražavanja, kao i što bolje korištenje informatičkih tehnologija. Također, polaznici radionice će se upoznavati s čarima novinarske profesije, ali i brojnim poznatim novinarima hrvatske medijske scene koji će održati gostujuća predavanja. Sve to kroz plan Ane Miščević, Marije Pajić i Dorijana Elezovića, dugogodišnjih televizijskih novinara! 

Ovo je samo početak za 4SOBE, jedva čekamo vidjeti što su nam oni veliki (i mali!) kreativci pripremili...

Photo: 4 sobe

Komentari 0