Life&style

Gazirano i osvježavajuće, a prirodno do bola. Je li to moguće?

Na hrvatskom tržištu pojavilo se nešto skroz novo – Natural AF. Radi se o blago gaziranom bezalkoholnom piću od 100% prirodnih sastojaka – bez umjetih aroma, bojila i sladila, ali i  bez konzervansa! Natural AF dostupan je u dva voćna okusa – osvježavajući limun i sočni ananas. A sve koji brinu o unosu kalorija, razveselit će da ih ima manje od 30 u decilitru ovog novog osvježenja koje je zapravo zdravija alternativa ''klasičnim'' gaziranim pićima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ovakvi proizvodi polako postaju sve traženiji, a za njih su posebno zainteresirane mlađe generacije. Oni naime drugačije biraju čime će se osvježiti nakon, primjerice, trčanja, bicikliranja ili teretane. Uz to, skoro dvije trećine njih izbjegava šećer, ali i umjetne zaslađivače te ona jače gazirana pića. Istraživanja pokazuju i da paze što jedu i piju, a gotovo 50% njih tvrdi da čitaju etikete s popisom sastojaka na proizvodima. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Promjene u ukusima i navikama novih potrošača te briga o vlastitom tijelu otvorili su prostor zdravijim i daleko prirodnijim alternativama, a Natural AF jedna je od njih.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

Photo: None

Komentari 0