Life&style

Pogledaj gay crtić koji je postao YouTube senzacija preko noći

Unatoč tabuiziranoj temi, kratki animirani film "In A Heartbeat" preko noći je postao viralni hit. Njegova LGBT ljubavna priča će raznježit će vjerojatno i tvoje srce

Zamisli da radiš na prvom projektu na faksu i da preko noći postane hit ? Upravo to se dogodilo američkim studentima Beth David i Estebanu Bravu čiji je kratki animirani film "In A Heartbeat" u samo nekoliko dana postao YouTube senzacija o kojoj baš svi pričaju!

 | Autor: YouTube YouTube
Priča počinje prije cca. osamnaest mjeseci kada su počeli na njemu raditi. Tada su pokrenuli i Kickstarter kampanju da bi skupili 3000 dolara za produkciju, no ubrzo su završili s 14 tisuća jer ljudi su izgleda jedva čekali da pogledaju animirani film ljubavne, ali i gay tematike. Zarađen novac uložili su u glazbu i u put u L.A. gdje su filmić dovršili. Već nakon nekoliko dana na YouTubeu, završili su na trending listi (s koje ne silaze!), a njihov film podijelili su mnogi poznati glumci i redatelji, hvaleći ga kao odličan prvi projekt i potencijalno najbolji kratki animirani film godine! 

O čemu je zapravo riječ? Film prikazuje prvu srednjoškolsku ljubav. Kako kažu autori, Sherwin se zaljubljuje u Jonathana, najpopularnijeg dečka u školi. Njegovo srce naprosto luduje za njim, ali Sherwin se boji da ne ostane povrijeđen, posramljen ili napadnut. Ovaj film oduševit će vas količinom emocije koju prenosi i bez ijedne riječi. Pripazite - moglo bi biti suzica!

Pogledajte ga u nastavku.

 

Photo: YouTube

Komentari 0