Life&style 23. veljače 2020.

Galaxy Z Flip: mobitel s kojim nećete proći nezamijećeni

Kod većine gadgeta, osim funkcionalnosti tražimo i povezanost s našim stilom života. Mobiteli nisu iznimka. Da, želimo da budu kvalitetni i rade čudesa, da nam olakšaju život i obavljaju funkcije barem 20 drugih gadgeta, ali želimo i da su u skladu s našim karakterom.

Galaxy Z Flip najnovija je beba Samsungove tvornice s jedinstvenim preklopnim zaslonom. Ako ste imali prilike držati Galaxy Fold u ruci i doživjeti taj neobičan osjećaj otvaranja ekrana poput knjige, Galaxy Z Flip će vas iznenaditi još i više jer se on pak savija u smjeru gore-dolje.

 | Autor:

Vrhunska tehnologija - check, no ujedno pristaje i vašem stylingu, a zbog sistema preklopa, čak će i nostalgičarke biti zadovoljne.

1. Nesvakidašnje iskustvo

Galaxy Z Flip idealno paše u naš moderan stil života u pokretu, a evo zašto će vas oduševiti:

2. Stane u svaki džep

Moderan i kompaktan, zapravo veličine dlana pa stane u svaki džep ili torbicu. Kada je otvoren, njegova veličina gotovo se udvostručuje, otkrivajući nevjerojatni 6,7 inčni zaslon. Maska u trendi nijansama, elegantni zaobljeni kutovi i poklopac koji se zatvara uz prepoznatljiv zvuk privlače pozornost.

3. Jednostavno… elegantan

Zaslon je izrađen od specijalnog Ultra Thin stakla, koje ga čini tanjim i elegantnijim od bilo kojeg poznatog preklopnog uređaja. Centrirana kamera u zaslonu, bez otvora i drugih smetnji omogućava uživanje u omiljenim sadržajima. A kad je mobitel zatvoren, pogledom na zaslon provjerite datum, vrijeme, status baterije ili odgovorite na poziv i pregledajte poruke.

4. Jednostavno korištenje

Nova, nevidljiva šarka Galaxy Z Flipa pravo je remek-djelo inženjerstva. Svako otvaranje i zatvaranje čini stabilnim i jednostavnim, a uređaj može ostati otvoren pod različitim kutovima, poput laptopa. Samsung tehnologija čišćenja koristi inovativna najlonska vlakna za čuvanje uređaja od prljavštine i prašine pa ni o tome ne trebate brinuti.

5. Dvostruki zaslon

Samsung i Google blisko su surađivali na dizajniranju Flex modea. Kad je mobitel otvoren, zaslon se dijeli na dva zaslona veličine 4 inča, što omogućuje gledanje fotografija ili video sadržaja na gornjoj polovici i njihovog upravljanja na donjoj. Gledajte video uz istovremeno pretraživanje novih ili pisanje komentara.

6. Bye-bye selfie štapovi

Uređaj stoji samostalno pa omogućuje snimanje i fotografiranje u pokretu - od grupnih fotografija s podešenim vremenom, do živopisnih noćnih snimaka, bez upotrebe bljeskalice. A nikad nije bilo lakše napraviti i selfie, bez upotrebe ruku, stativa ili selfie štapa.

Galaxy Z Flip dostupan je u webshopu Hrvatskog Telekoma u sklopu ponude za Dan žena, uz nevjerojatnih 1.000 kn popusta u Neograničenoj tarifi. Ponuda vrijedi do 8. ožujka ili do isteka zaliha pa nemojte čekati predugo.

Komentari 0