Life&style

Gadgeti, šminka, modni dodaci - must have svake torbice

Proljeće je pred vratima, a s njime i pitanje trendseterica čime osvježiti svoj look. Bez obzira je li riječ o klasičnim, minijaturnim ili poslovnim, jedno je sigurno - torbice su modni dodatak i favorit u garderobama i kombinacijama modnih blogerica, influencerica i street style zvijezda. S obzirom na suvremeni on-the-go način života, donosimo vam popis stvari koje bi se svakako trebale naći u vašoj torbici, a među kojima je i jedan favorit it djevojaka kada je riječ o gadgetima, tehnologiji i nevjerojatnom dizajnu.

Parfem

 | Autor:

Kažu da ženi možete uzeti sav make-up, odjeću i modne detalje, ali ostavite li joj njen omiljeni miris, ona će i dalje zadržati svoj stil. Kako hladne zimske dane ostavljamo iza sebe, vrijeme je da teške mirise zamijenimo onim laganijim, svježim i zavodljivim. Pomislimo li na proljeće, pomislimo na sunce, zelenilo i cvijeće u punom cvatu. Stoga, upotpunite svoj stil i uživajte u vašoj omiljenoj cvjetnoj rapsodiji.

Ruž

Klasična i bezvremenska crvena, nježna ružičasta ili diskretna nude nijansa ruža, sasvim je svejedno. Bilo da je riječ o hladnom zimskom jutru, ljetnoj večeri ili običnom poslijepodnevu, ruž nas u trenu može osvježiti, upotpuniti svaku našu kombinaciju i dati dam dozu glamura. Baš kao i u modnom svijetu, i u svijetu ljepote postoje klasici koji baš nikad nisu out. Na vama je samo da odaberete svoju omiljenu nijansu uz koju ćete u potpunosti zablistati.

Rumenilo

Rumenilo je must have proizvod svake torbice i nezaobilazan dio svake make-up rutine. Ova mala kutijica u samo nekoliko pokreta vraća 'život' na lice, a umornom i blijedom licu daje dašak zdrave boje, što čini nas vizualno osvježenima, čak kad se tako ne osjećamo. Upravo je ovaj kozmetički proizvod inspirirao kreatore najnovijeg Galaxy Z Flipa, prvog Samsung uređaja s preklopnim staklenim zaslonom, koji je spojio visoku tehnologiju i čistu eleganciju. Time je otvorio novo desetljeće preklopnih mobilnih inovacija i ljubiteljima gadgeta omogućio da izraze svoj stil na način koji su oduvijek htjeli.

Mobitel

 | Autor:

Vrhunska tehnologija, jedinstveni dizajn, pametni telefon koji pristaje vašem stylingu – sve navedeno opisuje Galaxy Z Flip – najmlađeg člana Samsung obitelji i ujedno prvog uređaja iz Z serije. Idealan je za moderan stil života u pokretu, a u moru vrlina izdvojili smo one koje će vas oduševiti.

  • Moderan i kompaktan, stane u svaki džep ili torbicu. S druge strane, kada je otvoren, njegova se veličina gotovo udvostručuje, otkrivajući nevjerojatni 6,7 inčni zaslon. Ovaj zaslon izrađen je od specijalnog Ultra Thin stakla, koje ga čini tanjim i elegantnijim od bilo kojeg poznatog preklopnog uređaja.
  • Jednostavno korištenje osigurano je novom, nevidljivom šarkom nadahnutom cvijetom lotosa koja je pravo je remek-djelo inženjerstva. Svako otvaranje i zatvaranje čini stabilnim i jednostavnim, a uređaj može ostati otvoren pod različitim kutovima, poput laptopa.
  • Uređaj stoji samostalno pa uz njega možete uživati u multitaskingu. Omogućuje snimanje i fotografiranje u pokretu - od grupnih fotografija s podešenim vremenom, do živopisnih noćnih snimaka, bez upotrebe bljeskalice. Također, nikad nije bilo lakše napraviti selfie i to bez upotrebe ruku, stativa ili selfie štapa. Ostale prednosti uređaja pogledajte ovdje.

Sunčane naočale

 | Autor:

Iako su neophodni modni dodatak tijekom vrućih, ljetnih mjeseci, sunčane naočale preporuča se nositi tijekom cijele godine. Ultraljubičaste zrake mogu naštetiti vašoj koži, ali i očima. Osim što su korisne za zdravlje, modni su imperativ koji zaokružuje svaki outfit.

Voda

Stalno slušamo o štetnosti pretjeranog izlaganja UV zrakama koje su najveći krivci za pretjerano starenje kože, no ne smijemo zaboraviti ni na hidrataciju. Voda znatno utječe na zdravlje i ljepotu naše kože pa ne čudi što je jedan od najučinkovitijih i najjednostavnijih trikova za njegu i očuvanje mladenačkog izgleda. Stoga, iskoristite prednost ovog prirodnog eliksira ljepote i zablistajte.

Photo: None

Komentari 0