Life&style 05. lipnja 2017.

Gadgeti bez kojih ne možemo

Svakodnevicu više ne možemo zamisliti bez malih tehnoloških pomagača koji su istovremeno korisni i ugodni oku

Znaš ono kad se probudiš nenaspavana i cijeli dan prolazi nekako loše? Jesi li upoznata sa Hello Sense Sleep uređajem? On nadgleda san kroz dvije komponente – uređaj na jastuku koji prati naše kretanje tijekom sna i uređaj pored kreveta koji bilježi stanje okoline koje uključuje svjetlost, toplinu i glasnoću. Najvažnija karakteristika ovog uređaja je Smart Alarm koji te budi u stadiju najlakšeg sna kako bi izbjegli onaj spomenuti osjećaj neispavanosti. Sense Sleep bilježi individualan uzorak sna, a prikupljene informacije i savjet kako dobiti najviše iz njega možeš vidjeti na Sense mobilnoj aplikaciji.

 | Autor: Hello Hello

 

Organiziranje zabave uključuje mnoštvo detalja o kojima treba misliti. Jedna od važnijih komponenti svake zabave je glazba. Soundlink Revolve + Bluetooth zvučnik spašava dan. Ovaj zvučnik raspršuje zvuk u 360 stupnjeva, prenosiv je, otporan na udarce, i što je važno ako je zabava kraj bazena ili u kuhinji, vodooporan je! Zvučnik je elegantnog i pročišćenog izgleda te je napravljen od pomno izabranih materijala tako da i najzahtjevnije od vas mogu računati na i više nego zadovoljavajuću estetiku. Možeš izabrati između crne i srebrne boje, kao i veću ili manju verziju. Savršeno za subotnji mingle.

 

 

Enjoy music from any seat at the table. #SoundLink Revolve has true 360 sound. Link in bio.

A post shared by Bose (@bose) on

 

Već odavno si rezervirala putovanje na omiljenu destinaciju i još te samo do njega dijeli (gotovo) svima mrsko pakiranje. Nazvan „iPhoneom prtljage“, Bluesmart One pripada novoj generaciji kovčega koji putovanje čini ugodnim iskustvom, a ne mučenjem. Ovaj kovčeg pruža mogućnost punjenja uređaja, lociranja kovčega, zaključavanja preko mobitela i svoju težinu mjeri sam.

 

 

"The world is yours" 🌎 #travelsmarter #travelmore ✈

A post shared by Bluesmart (@bluesmart) on

 

Mnogi se vole isključiti iz svijeta i upaliti najdražu glazbu. Ako ste jedni od tih, predlažemo vam Beats X slušalice. Jednostavnog dizajna, ove slušalice pružaju dobru kvalitetu zvuka i 8 sati trajanja baterije. Postoje u 4 boje – crnoj, bijeloj, sivoj i plavoj. Nude opciju petominutnog punjenja koje će omogućiti rad dva sata te nastavke za uši u 4 veličine.

 

 

Danas svi volimo fotkati i tako zabilježiti trenutke. Fuji Instax Polaroid kamere odličan su izbor za one nestrpljive. Ove kamere dolaze u 8 verzija koje nude različite veličine fotografija. Svaka od tih verzija dolazi u posebnom dizajnu i raznim bojama, pa će svatko naći svoju idealno dizajniranu kameru.

 

 

Instax Mini 8s Pink IDR 1.100.000 FREE hardcase and zoomlens #thapandorainstax

A post shared by Instax Fujifilm 📷 (@instaxfujifilm.id) on

 

Za one koji se ipak ne žele odlučiti za novu kameru, ali im je važno imati fotografije, tu je HP Sprocket Portable Photo Printer u bijeloj ili crnoj boji koji printa 2x3 fotografije s pametnog mobitela ili tableta. Prenosiv je i teži 170 grama, a fotografije koje printa moguće je urediti po vlastitoj želji i nije ih moguće potrgati. Njega možeš koristiti gdje god hoćeš, a to je uvijek prednost.

 

 

Komentari 0