Life&style

Frizerka spasila kosu djevojci u depresiji: kakva promjena!

Kayley Olsson svjedočila je što depresija može napraviti mladoj ženi. Odbila ju je ošišati je na nulu i bila je to dobra odluka. Pogledaj ovu transformaciju!

U dirljivom postu na Facebooku opisala je kako je 16-godišnjakinja došla u njen salon i molila je da joj jednostavno odreže svu kosu. Ta djevojka nekoliko godina pati od depresije i osjećala se toliko bezvrijedno da se nije više osjećala sposobnom češljati svoju kosu. Ustajala je iz kreveta jedino kad je morala na toalet. 

Pošto je 16-godišnjakinji uskoro počinjala škola, a taj dan je imala najavljeno razredno fotografiranje, željela je jednostavno odrezati svu kosu s glave. 

Kayley je trebalo čak 13 sati da spasi kosu depresivne djevojke. „Nakon što sam jučer provela s njom 8 sati, a danas 5, uspjeli smo postoći da se ova predivna djevojka opet smije i osjeća vrijednom! Rekla je frizerki: „Danas ću se sigurno smijati na svojim školskim fotografijama. Zahvaljujući tebi opet se osjećam kao ja.“ 

Kayley je željela svojim postom upozoriti na to da su psihičke bolesti stvarna pojava. I to prije svega roditelje i rodbinu, odnosno da bi oni trebali imati više razumijevanja i brinuti se za pogođene. 

Možda vas zanima Kako možeš pomoći depresivnoj prijateljici Rubrika Life&style Life&style

Photo: Facebook/Predrag Suka
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lorena41

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com