Life&style 23. ožujka 2018.

Francuski poljubac - 3 tajne savršene izvedbe

Thinkstock.

Izvesti savršen francuski poljubac – pitanje je koje si ne postavljaju samo tinejdžeri, nego i mnogi odrasli…Ovdje je njegova tajna

Koja je razlika između francuskog poljupca i „normalnog“ poljupca? Dakle, normalan poljubac se daje također u intimnoj prilici, ali nije ni približno toliko intiman kao francuski. Naime, kod normalnog se dodiruju samo usne, dok kod francuskog koristimo jezik, usne, zube… Francuski poljubac je stoga puno uzbudljiviji te je zapravo dio seksualne predigre - dok se ljubite vaše tijelo izlučuje mnoštvo hormona i neurotransmitera - oni popravljaju raspoloženje (npr. adrenalin, serotonin i dopamin). 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Svaki je poljubac drugačiji i mora se prilagoditi situaciji, pa ne postoji recept za idealan poljubac. Doduše, s francuskim poljupcem treba početi polako i nježno, a ne odmah uvaliti jezičinu partneru do grla. Francuski poljubac je vrckava igra vrška (oba) jezika, usana… Dopušteno je sve što tebi i partneru pričinjava zadovoljstvo – samo nemoj previše razmišljati o tome. Dok god izbjegavaš sljedeće stvari, sve je OK: 

1. Agresivno lamatanje jezikom: tvoj jezik ne smije samo uletjeti u usnu šupljinu partnera – važna je interakcija s partnerom. 

2. Lizanje: lizanje lica partnera nije uopće seksi. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

3. Previše grickanja: zaigrani ugrizi  i grickanje usana za vrijeme francuskog poljupca gotovo svi smatraju uzbudljivim. Ali, previše grickanja može biti jako iritantno – i bolno. 

Komentari 0