Life&style

Franck funkcionalni napitci - snaga, fokus i energija u samo par gutljaja

Novost iz Francka koja će se svidjeti svima, pogotovo onima koji istovremeno traže nešto praktično, ali i drugačije u proizvodu, su funkcionalni napitci s kavom Energy, Smart i Protein coffee s dodatkom funkcionalnih sastojaka proteina, vitamina i minerala.

Ovi napitci pripremaju se na jednostavan i brz način – dovoljno je sadržaj vrećice istresti u šalicu, preliti s vrućom vodom i napitak je spreman za ispijanje! Konzumirati se mogu bilo kada i bilo gdje jer dolaze u pojedinačnim „stick“ vrećicama te su uvijek na dohvat ruke. Idealni su kao međuobrok, osvježenje nakon napornog treninga, te savršen napitak za druženje prijateljima.

Franck Protein coffee obogaćen je proteinom kazeinom dobivenim iz mlijeka, koji sadrži sve neophodne esencijalne aminokiseline potrebne za rast i održavanje mišićne mase, a samo jedna vrećica sadrži čak 43 posto proteina. Dodatna prednost Protein coffee napitka je što ih se vrlo jednostavno može pripremiti s vodom, sojinim, bademovim ili običnim mlijekom, kao topli napitak ili i kao hladno osvježenje uz dodatak kockica leda. Za one koji posebno vole finu i pjenastu teksturu proteinskog napitka mogu ga pripremiti u shakeru ili blenderu i tako dobiti savršen izvor proteina koji će nahraniti mišiće nakon treninga.

 | Autor:

Energy coffee će pak probuditi organizam i pružiti dodatnu energiju za savladavanje dnevnih izazova. Sadrži vitamine B5 i B6 koji su sastavni dio vitamina B skupine te pomažu organizmu savladati umor i iscrpljenost. Konzumacijom jednog napitka zadovoljava se 30 posto dnevnih potreba za unosom navedenih vitamina, a preporučuje se piti ga pripremljenog s vrućom, ali ne kipućom vodom.

 | Autor:

Smart coffee idealan je za sve koji imaju poteškoća s koncentracijom i potrebno im je nešto što doprinosi normalnoj psihološkoj i kognitivnoj funkciji organizma. Jedan napitak zadovoljava 30 posto dnevne potrebe za vitaminom B6 i cinkom te je izvor dijetalnih vlakana koji blagotvorno utječu na održavanje zdravog probavnog sustava. Uz slatkoću i karamelne note smeđeg šećera, okus ovog napitka nježno zaokružuje i fruktoza dajući mu punoću i balans okusa. Dodatna prednost koja će se posebno svidjeti svima koji brinu o kalorijskom unosu je što sadrži smanjen udio šećera u odnosu na Franck Cappuccino proizvode.

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0