Life&style

Frajeri predlažu: evo što želimo dobiti za Božić!

Ponekad je svojoj boljoj polovici užasno teško kupiti poklon - da je smislen i da ga usto baš razveseli. Da bi ti olakšali božićni shopping, pitali smo muškarce što oni misle o tome...

Muškarci dolaze u pomoć! Uhvatili smo nekolicinu frajera i zamolili ih da nam objasne što u stvari dečki žele dobiti za Božić. Biranje poklona, pogotovo u friškoj vezi, može biti veliki problem, pogotovo ako si perfekcionistica i želiš da ga poklon oduševi. Odgovori su šaroliki, doduše oko jednoga su se složili - najbolje da je nešto praktično i da je poklonjeno s ljubavlju. Na kraju opet ispada da su dečki super jednostavna bića? Ostat ćemo suzdržane.

Bruno Uvodić, 22

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Pošto sam ljubitelj mode, cura nikad ne može napravi grešku s dobrim komadom robe, a općenito svaka cura bi trebala znati sama što momku treba jer tko će to znati najbolje ako ne ona. Klasični darovi poput parfema, odjeće, obuće ili nakita nikad neće biti loši ali kreativnost se najviše cijeni i bilo bi najbolje da taj dar, ili dio dara, bude DIY mali projekt. To je ono sto se ipak radi s ljubavlju. Npr. neka kolekciju uspomena, digitalne slike u fizičkom albumu slika... ili neki bogati BDSM set (smijeh)!
 

Vlatko Klabučar, 25

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Što da djevojka pokloni svojem dragom za Božić? Nije lagano staviti se u cipele suprotnog spola i donositi takve odluke, no bez brige, pokušat ću vam dati savjete za 3 tipa frajera.

FITNESS LIK: pazi što jede i ide u teretanu. Teoretizira oko prehrane.
  - Knjiga: Tim Ferris: četverosatno tijelo: knjiga prepuna konkretnih savjeta kako uz što manje truda maksimalno manipulirati svojim tjelesnim performansom. Nije samo za fitness.
  - Maslac od badema: savršena kupnja za ljude koji prate zdravu prehranu. Na kraju se možda i tebi svidi! ;)

TECHIE: ovaj lik je totalno nerdy, ali ga ipak toliko voliš da ćeš mu kupiti nešto za Božić.
  - Star Wars BB-8 App Enabled Droid: vrlo kul robot iz Star Wars svemira. Zabava zagarantirana.
  - STEMI Hexapod: najkul robot na svijetu, uz kojega i običan laik može napraviti vlastitog robota i isprogramirati ga.

Možda vas zanima Google otkriva: 10 najpoželjnijih poklona za Božić 2017. Rubrika Life&style Life&style

MILLENIAL BOOK WORM: lik koji čita jednu knjigu tjedno i otvoren je za digitaliziranje tog iskustva:
  - Pretplata na Audabile.com, najbolji servis za audio knjige
  - Amazon Kindle paperwhite, najbolji eReader za knjige na svijetu

OSOBNI IZBOR:
  - Ako vam dečko ima iPhone, i jaaako ga volite, kupit ćete mu Apple AirPods. Moje skromno mišljenje je da je to najbolji Appleov proizvod trenutno
  - new K Swiss Mens Gen-k Icon sneakers - super nerazvikane šuze, Gary V style
 

Mislav Jukić, 33

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Ne postoji idealan poklon dečku za Božić osim onog koji mu baš u tom trenutku zatreba i nedostaje za svakodnevni život. Ja mogu reći s kojim poklonom ne možeš fulati kod mene i idealan mi je, a to je najljući domaći kulen i najfinija butelja Dingač Riserve od Madirazze. Da bi poklon bio potpun bitno je da to pojedemo i popijemo zajedno. A mislim i da ni jedan drugi dečko ne bi bio razočaran s takvim poklonom ili sličnim, varijacije na temu.
 

Možda vas zanima Video: Pitali smo poznate dečke što žele pod bor Rubrika Stars Stars

Marko Šuša, 24

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Nakon kraćeg razmišljanja, savjetovao bih curama da sve što kupuju, rade, smišljaju dečkima bude od srca i bude korisno na ovaj ili onaj način, osobno sam počeo biti zadovoljan i paketima s dezićima (lažem, hoću plejku) :) Smatram da nije bitno koliko to nešto što poklanjate košta, već da ima smisao prije svega, naposljetku, Božić nisu novac, naslikavanja i pokloni, ili možda?
 

Lobel Jira, 31

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Kod mene uvijek sitne stvari prolaze, a najteže je promašiti sa šarenim čarapama i legićima (što danas i nije baš sitna financijska stvar)... Ali s još nečim se ne može pogriješiti, a to je odlazak na nekoliko dana u planinu u neku kolibu gdje se možeš opustiti i biti sa svojom voljenom. Sva sreća pa ima dosta akcija na raznim portalima s popustima gdje se daju naći nekakvi aranžmani gdje je još i uključen wellness. To kod mene uvijek pali i razveseli me! 🙂

Photo: miss7

Komentari 0