Life&style

Fotografije shrvane majke Chrissy Teigen i mrtvorođenčeta podijelile su javnost

  • Menekenka je izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće u bolnici u Los Angelesu zbog jakog krvarenja
  • Iz bolnice je objavila emotivnu poruku i potresne fotografije, a uskoro je i njezina majka podijelila fotografije na kojima se slikala s mrtvorođenčetom i jedan video
  • Te objave podijelile su javnost, mnogi su ih kritizirali zbog eksplicitnog izlaganja svojih najtežih trenutaka cijelom svijetu

Chrissy Teigen i njezin suprug, poznati glazbenik John Legend, potpuno su shrvani nakon što je manekenka izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće. Chrissy je početkom tjedna zaprimljena u bolnicu u Los Angelesu zbog jakog krvarenja koje je trajalo čak mjesec dana tijekom trudnoće.

U prvoj objavi Teigen je napisala da liječnici nisu uspjeli zaustaviti krvarenje i djetetu dati tekućinu koja mu je potrebna, unatoč transfuziji krvi. "Dosad nikad nismo odlučivali o imenu djeteta sve dok se ne rode, ali iz nekog razloga ovog dječaka u trbuhu smo nazvali Jack. On će zauvijek ostati Jack. Trudio se biti dio naše obitelji i bit će zauvijek - napisala je manekenka uz potresne fotografije iz bolnice.

Njezina majka Vilailuck Teigen dva dana kasnije objavila je potresne fotografije i video na kojima se oprašta od bebe. "Srce me boli, toliko te volim Jack" napisala je majka manekenke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My heart aches love you so much baby Jack 👼🏻❤️❤️ #สู่สุขตินะลูก

A post shared by Pepper (@pepperthai2) on

Na fotografijama se vidi Vilailuck kako drži zavežljaj u kojem se nalazi mrtvorođenče, a na videu se vidi kako skida masku i plače i moli se ispred mrtve bebe koju drži liječnik.

Ove objave Vilailuck Teigen podijelile su javnost na isti način kao što su podijelile emotivne fotografije njezine kćeri iz bolnice nakon što je izgubila bebu.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

"Najteži dani u životu, ali ne toliko teški da ne bih mogla dovući fotografa da zabilježi ove teške trenutke koje umjesto da ostanu privatni, bit će podijeljeni sa cijelim svijetom kako bi na njima skupljala internet bodove" jedan je od komentara koji osuđuju objavu ovih fotografija.

Ipak, neki su joj, iako u manjini, pružili i podršku: "Nemojte se miješati u tuđe živote, možda je samo htjela da njezina tuga i ovaj tragičan trenutak ostanu zabilježeni u njihovim životima."

Što ti misliš o ovim objavama?

Photo: None

Komentari 0