Life&style

For a lovely skin

Ljupka njega za lice – ekskluzivno u dm-u!

Intenzivno njegovana i blistavo lijepa koža san je mnogih djevojaka i žena. Poznata njemačka influencerica Paola Maria taj je san pretvorila u svoju misiju i zajedno s stručnjacima za kožu iz dm-a osmislila vlastitu liniju proizvoda za njegu lica. Važno je napomenuti da proizvodi LVLY, uz to što njeguju, dugotrajno štite kožu. Stoga je velika većina njih obogaćena medom od manuke.

LVLY maska za lice – med od manuke, 2x8 ml 9,90 kn

S ekstraktom meda od manuke. Njeguje, osvježava i daje blistav izgled licu. Dermatološki ispitano. Uputa za uporabu: ravnomjerno nanijeti na očišćeno lice izbjegavajući područje oko usta i očiju te ostaviti da djeluje cca 10 min. Ostatke nježno umasirati u kožu ili ukloniti papirnatom maramicom.

LVLY dnevna krema sa ZF 15 – med od manuke, 50 ml 49,90 kn

Hidratizira, njeguje i uravnotežuje. Uputa za uporabu: nanijeti na očišćeno lice, vrat i dekolte. Dermatološki ispitano.

LVLY ulje za čišćenje lica – med od manuke, 100 ml 29,90 kn

Uklanja vodootpornu šminku. Uputa za uporabu: 1-2 puta pritisnuti na pumpicu, nanijeti ulje na vlažnu kožu i nježno umasirati, a potom dobro isprati toplom vodom. Dermatološki ispitano.

LVLY tonik za lice – med od manuke, 200 ml 19,90 kn

Uklanja odumrle stanice kože i priprema lice za nanošenje daljnjih proizvoda za njegu. Uputa za uporabu: ujutro i navečer nakon čišćenja lica nanijeti na blazinicu pa njome nježno prijeći lice, zatvorene očne kapke, vrat i dekolte. Dermatološki ispitano.

LVLY pjena za čišćenje lica – med od manuke, 150 ml 19,90 kn

Uputa za uporabu: ujutro i navečer malo pjene nanijeti na vlažnu kožu i umasirati, a potom isprati toplom vodom. Dermatološki ispitano.

LVLY krema za područje oko očiju manuka med 15 ml

Jedinstveni sastojci meda od manuke njeguju umorne oči i daju novu blistavost pogledu. Zeleni čaj svojim antioksidativnim svojstvima revitalizira, a hijaluronska kiselina daruje dragocjenu vlagu te zaglađuje sitne bore.

LVLY balzam za usne 4,8 g

Uz ovaj kremasti balzam usne postaju meke i nježne. Ekstrakt novozelandskog meda od manuke i kakaov maslac njeguju, dok ekstrakt goji bobica štiti osjetljivu kožu usana od isušivanja.

Dragocjenost s Novog Zelanda

Novozelandski med od manuke, koji se ubraja u superhranu, pravo je blago iz prirode i multitalent kada je riječ o njezi kože. On optimalno hidratizira, uravnotežuje i ujedno revitalizira kožu.

Photo: dm.hr

Komentari 0