Life&style

Fit pokloni za savršen Božić!

Razveselite svoju fit polovicu, prijatelja s kojim idete u teretanu ili osobu zaljubljenu u fitness lifestyle

Kreće mjesec darivanja i razmišljanja o savršenom poklonu za ljude koje volimo. Polleo Sport ovog prosinca donosi poklone koji će izmamiti osmijeh na lice svakog ljubitelja sporta i fitnessa. Oni koji ovoga Božića žele darovati zdravo i kvalitetno, imaju priliku izabrati nekoliko prigodnih poklona.

Sportski darovi “ZA NJU” i “ZA NJEGA” oduševit će sve fit parove i prijatelje koji vole zdrave slastice, kvalitetne proteine i motivacijske shakere za što bolji trening. Božićni paketi za NJU i NJEGA sadrže sve što jednom sportašu ili sportašici treba te su idealan izbor za svakoga tko želi razveseliti svoju fit polovicu, prijatelja s kojim ide u teretanu ili osobu koja je zaljubljena u fitness lifestyle.

 | Autor: arhiva arhiva

 

Na zadovoljstvo ženske publike, Polleo Sport je pripremio ZOE i Girly Fitness poklon pakete po nevjerojatnim cijenama. Sve ljubiteljice mode i fitnessa razveselit će popularni model Zoe Rush tajica iz kolekcije Adrenalin te druga slatka iznenađenja koja se nalaze u paketu, a obožavateljice blizanki iz Girly Fitness-a, Ane i Marije, u paketu će pronaći zdrave poslastice među kojima su proteinska nutella Choco Nuts, maslac od kikirikija te Proseries proteinske čokoladice kao i motivacijski shaker, narukvica te privjesak. 

 | Autor: arhiva arhiva

Kako je nedavno postao nutricionistički partner KHL Medveščaka, Polleo Sport je u ponudu uvrstio poklon paket za sve vjerne fanove i navijače Medveščaka koji vjeruju u zajedničku snagu Medvjeda i lavova. Uz Medveščak majicu i shaker dolazi i karta za utakmicu te još slatkih iznenađenja koja će zasigurno izmamiti osmijeh na lice svim navijačima Medveščaka. 

Uz najbolje sportske poklone ispod bora, neka ovi blagdani budu fit!

Photo: arhiva

Komentari 0