Life&style

Filmovi koje možemo pogledati milijun puta

Koji ti je najdraži film? Svatko ima barem jedan i može ga gledati opet i opet, a mi smo izabrali neke klasike koji nam apsolutno nikada neće dosaditi

Bilo da je to najtužnija drama na svijetu ili film koji nas uvijek oraspoloži, neke možemo gledati uvijek. Pa krenimo s listom...

1. Titanic

Da, vjerojatno najočitiji prvi izbor ikada, ali budimo realni, nema do Titanica. Ljubavna priča na koju možemo plakati apsolutno svaki put kao da ga gledamo prvi put. Zašto nije bilo mjesta za oboje??? 

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

2. Bilježnica 

Još jedna tugaljiva priča. Savršena za kišne nedjelje (ili bilo koji drugi dan kad želimo da nas film dokrajči). Ryan Gosling i Rachel McAdams najsavršeniji su par s filmskog platna IKADA! Dobro, možda Ryan i Emma Stone ulaze u konkurenciju. Dok plačemo na zadnje scene filma već razmišljamo kad ćemo ga ponovno pogledati. 

via GIPHY

3. Djevojke iz Coyote Bara

Ok, možda ste zaboravili na ovaj film... Ovo je onaj koji prešućujete ako vam je najdraži, jer ovoliko predvidljivu priču na filmskom platnu nikada nećete vidjeti, a prezgodni par Piper Perabo i Adam Garcia, u filmu Violet i Kevin, natjerat će vas da ljubavi date još jednu priliku! "You can try to resist, try to hide from my kiss, but you know, but you know that you can't fight the moonlight..."

via GIPHY

4. Kralj lavova

Crtić? Film? Nije ni bitno. Ova nas je priča uspjela rasplakati još dok smo bili klinci. Danima nismo mogli spavati nakon scene kad Simbin otac ugine... Nedavno je film proslavio 23. godišnjicu i podsjetio nas koliko smo zapravo stari. Pjesme nikada nećemo zaboraviti, a i dan danas ako se nekim slučajem Circle of Life pojavi na radiju, sve prestaje, a mi se pretvaramo u najbolje pjevače ikada. U autu naravno.

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

5. Oceanovih 11, 12 i 13

Prvo, željno iščekujemo Oceanovih 8 s kompletno ženskom postavom koju čine Rihanna, Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway... Ovi nas filmovi natjeraju da razmislimo o kriminalnoj karijeri nakon svakog gledanja, a neodoljiv šarm Brada Pitta i Georgea Clooneya možemo gledati milijun puta! 

via GIPHY

6. Kum 1, 2 i 3

Treba li uopće što reći? Marlon Brando i Al Pacino vječno će ostati zapamćeni po svojim ulogama u filmu, a Američki filmski institut prvo je proglasio Kuma trećim najvećim filmom u povijesti američke kinematografije (iza Građanina Kanea i Casablance). Poslije je Kum prešao na drugo mjesto iza, dok se Casablanca spustila na treće mjesto. Film je pozicioniran na prvom mjestu u izboru najboljih filmova svih vremena filmskih portala IMDb, Metacritic i Rotten Tomatoes.

via GIPHY

7. Seks i grad

Iako nam je serija uvijek na prvom mjestu, filmsko izdanje poznate njujorške četvorke možemo uvijek pogledati. Super je za one dane kad nam se ništa ne da, pa radije pozovemo prijateljice, obučemo pidžame i uživamo u filmu!

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

 

Photo: themoviedb.org

Komentari 0