Life&style

Film sa Selenom Gomez, koji je pobijedio na festivalu u Cannesu, uskoro dolazi na Netflix

  • Jedan od najočekivanijih filmova ove godine je 'Emilia Pérez', komična drama-mjuzikl na španjolskom jeziku koju je režirao i Jaques Audiard (bio je i koscenarist)
  • Kad je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu u svibnju, film je dobio 9-minutni pljesak
  • Film 'Emilia Pérez', u kojem glume Selena Gomez i Zoe Saldaña, sada je dobio datum premijere na Netflixu 

Krimi komedija s elementima mjuzikla 'Emilia Pérez' natjecala se ove godine na 77. godišnjem filmskom festivalu u Cannesu u južnoj Francuskoj u svibnju. Film je osvojio nagradu žirija u Cannesu za redatelja Jacquesa Audiarda. Osim toga, Selena Gomez, Zoe Saldaña, Karla Sofía Gascón i Adriana Paz zajedno su osvojile nagradu za najbolju glumicu u Cannesu.

Film 'Emilia Pérez' imat će premijeru na Netflixu 13. studenog ove godine i jedva čekamo! Film će se također ograničeno prikazivati u kinima, ali datumi još nisu određeni. Inače, u prošlosti je Netflix svoje filmove puštao u kina u ograničenim serijama kako bi se, za njih, kvalificirao za Oscara.

Radnja i glumačka postava filma 'Emilia Pérez'?

Najavljen kao mjuzikl u žanru kriminalističke komedije, službeni sinopsis za 'Emiliju Pérez' glasi: "Prekvalificirana i podcijenjena, Rita je odvjetnica u velikoj tvrtki koja je više zainteresirana za izvlačenje kriminalaca iz nevolje, nego za njihovo privođenje pravdi. Jednog dana pruži joj se neočekivani izlaz, kada je vođa kartela Manitas angažira kako bi mu pomogla da se povuče iz svog posla i ostvari plan koji je potajno pripremao godinama - da postane žena o kakvoj je oduvijek sanjao”.

Možda vas zanima Otac 1000 djece: Na te plave oči i uvojke pale su stotine žena - ovaj dokumentarac govori o njemu Rubrika Life&style Life&style

Zoe Saldaña glumi Ritu filmu, dok Karla Sofía Gascón igra naslovnu junakinju. Edgar Ramirez glumi Gustava, dok Selena Gomez glumi Jessi.

 | Autor: IMDb IMDb Foto: IMDb, film Emilia Perez

Kritičari sa Rotten Tomatoesa koji su recenzirali 'Emiliju Pérez' u Cannesu dali su filmu ocjenu od 86% na temelju 37 recenzija. 

Inače, Selena Gomez je plakala dok je 'Emilia Pérez' dobila 9-minutne ovacije u Cannesu kada je film premijerno prikazan 18. svibnja.

Možda vas zanima Na isti dan stižu dva velika filma i počinje utrka za gledanost. Po uzoru na 'Barbenheimer' već je skovan naziv 'Wickiator' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pixsell/Gerald Matzka/DPA

Komentari 0